Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyiket választanátok a kettő közül?
1. Határozott, csúnya, szegény férfi.
2. Határozatlan, szép, gazdag férfi.
Hogy lehet egy férfi, "szép"? :D Esetleg jóképű.
Nekem egyik sem kéne, csakis határozott, jóképű, a keresete legyen legalább átlagos, mert jómódú családból származom és nem jó, ha nagy az anyagi szakadék közöttünk.
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy irreális az elvárásom: sportos, vékony lány vagyok, határozott és egyetemen tanulok. Épp ezért legalább ilyen adottságokat el is várhatok.
20N
Nekem a 2-es.
Határozott nő vagyok, majdcsak elleszünk valahogy! :D
(A csúnya és szegény férfiak nem szoktak határozottak lenni.
Részben a csúnyaságuk és a szegénységük miatt eléggé komplexusosak, másrészt a határozott embereknek határozott céljaik vannak, tehát képesek egzisztenciát teremteni.)
Nem jó ez a kérdés...
Jelen helyzetemben, ha szabad lennék, egyiket sem.
Ha viszont nagy sz.rban lennék anyagilag és éhenhalni készülnék, akkor a másodikat.
Ha meg már a tököm tele lenne a második határozatlanságával, akkor az elsőt. :D
Lényeg a lényeg, ennyi alapján nem lehet érdemben választani.
Egyértelműen minden nő a 2. választaná. Aki azt mondja, hogy nem, az egy hazudós kurvä! :D
Hogy miért?
-szép: a csajok szép pasit akarnak
-gazdag: a csajok sok pénzt is akarnak
-határozatlan: azt csinálnak vele, amit akarnak
Főnyeremény.
A kérdést úgy kellett volna feltenni ahhoz, hogy elgondolkodtató legyen, hogy:
"1. Határozott, szép, szegény férfi.
2. Határozatlan, bűnronda, gazdag férfi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!