Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten hogy ismerkedjek?
Kezdem mindjárt a legelején. Nem is olyan rég fel regisztráltam társkeresö oldalakra,telefonomra is töltöttem le pár alkalmazást,miután a haverok meg győztek vele..
De nem tudok egyszerüen ismerkedni. Nem azért mert csúnya vagyok. (Akinek kell küldök képet is,de ezt sem szivesen teszem mert az lesz belöle hogy töröljék a kérdést)
Szoval ahoz képest elég sok nő be tetszikelt. De egy szia mizu? Avagy szia mijáratban?! Szöveggel semmire nem megyek..
Azt lássák igy csak meg hogy nincs stilusom. Nincs bennem semmi egyedi.
Pedig a való életben meg nagyon jól elbeszélgettek bárkivel,interneten meg ez nem jön át valamiért.
Gondoltam ha egyszer már itt tartok ki irom,hátha tudtok segiteni esetleg valami "bevállt" netes szöveget irni.
Mert tényleg elég rossz egy kicsit hogy kölcsönösen tetszünk egymásnak,de témát meg nem találunk.
Persze,igazad van.
Csak van néhány olyan lány is aki kirak magárol vagy 20 képet,bemutatkozáshoz meg ennyit ír:
"Irjatok fiúkák." Most ebböl nem fogok semmit megtudni róla. Föleg ha érdeklödési körböl sem jelöl be semmit.
És komolyan mondom ilyen lányok mit hisznek? Mi lenne nekik az első ideális leszolitó üzenet?
Mert tény ha fiuként elöször azt irom hogy Mizu?! Akkor megvárhatom világvége napját is soha nem fogok választ kapni.
Nem is azért tettem fel a kérdést hogy fotókat küldözgessek magamról,mert nem érdekel ki hogy pontozna.
Aki esetleg kér annak küldök,ha akar ir véleményt ha meg nem akkor nem. Nem fogok ebböl problémázni.
Csak egy példa volt,de jó igazat adok nektek.
A legtöbb lány azonban meg ki sem ir egy szót se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!