Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok, jarnatok olyan ferfive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, jarnatok olyan ferfivel, akinek 27 eves korara meg csak az OTP junior szamlaja van?

Figyelt kérdés
Az osszes korombeli ismerosomnek komolyabb szamlaja van, komoly kartyaval, nem ciki, hogy en meg a juniort hasznalom? Mondta mar mas, hogy ennyi erovel meg az anyammal is elhetnek, nem akartam neki mondani, hogy amugy meg vele elek.

2017. márc. 27. 11:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
nekem még számlám sincs mégis 200at keresek tisztán
2017. márc. 27. 14:16
 32/37 anonim ***** válasza:
Van itt sötétség rendesen :D
2017. márc. 27. 23:41
 33/37 anonim ***** válasza:

Hidegen hagyott, milyen kártyám van. Nekem is junjor volt amíg korban voltam, aztán kaptam másikat, pénzem meg volt rajta.

30/f

2017. márc. 28. 02:34
 34/37 anonim ***** válasza:
Nem láttam még olyat, hogy a bankszámla csomag ismerkedési szempont lenne... azon viszont elgondolkodnék, hogy egy 27 éves (akár férfi is lehetne) "járni" akar....
2017. márc. 31. 21:04
 35/37 anonim válasza:

Kérdező, a megszólalásaidból látszik, hogy valamennyire ismered a kártyatípusokat.

Tehát ha ismered és a mostani miatt már többen kinevettek és ez neked fontos dolog, miért nem váltasz?

A neten seperc alatt találsz megfelelő típusú kártyát és hozzá számlát.

Amikor ráérsz bemész egy bankfiókba, megnyitod és kész.

Ha bármi ezen múlik az életedben, fáradtság nélkül meg tudod oldani.

Arany, Platina, de főleg Elite kártyája nagyon kevés embernek van. Arany még csak-csak.

27 évesen meg kb. senkinek, az lenne a furcsa, ha neked lenne.

Egy normál nem junior kártyával ki lenne küszöbölve a problémád.

Viszont ha tényleg ez a problémád, akkor vagy te vagy az említett személyek nagyon furcsán működnek.

2017. ápr. 3. 14:06
 36/37 anonim ***** válasza:

Édes istenem...

Ha dobnának utánam se kellenél nekem azt hiszem. És nem. Nem a "gyerekes bankkártya" miatt.

Itt a felfogásoddal vannak komoly bajok.

22N

2017. ápr. 3. 17:57
 37/37 anonim ***** válasza:

24 éves korodban az OTP automatikusan megszünteti a Junior számlád és "rendes"et kapsz. Természetesen rendes számlavezetési költségeivel együtt.

Buktad a kamu sztorid.

2019. okt. 22. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!