Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, jarnatok olyan ferfivel, akinek 27 eves korara meg csak az OTP junior szamlaja van?
Figyelt kérdés
Az osszes korombeli ismerosomnek komolyabb szamlaja van, komoly kartyaval, nem ciki, hogy en meg a juniort hasznalom? Mondta mar mas, hogy ennyi erovel meg az anyammal is elhetnek, nem akartam neki mondani, hogy amugy meg vele elek.2017. márc. 27. 11:57
21/37 anonim válasza:
Nem is lehet junior számlája :D Én is most kaptam értesítést, hogy hamarosan betöltöm a 24-et és átvált másik számlacsomagra. 23/N
22/37 Noblesse Oblige válasza:
Nekem azonnal küldték az új kártyát az OTP-től Azért is szüntettem meg a számlám náluk. Benn volt már 1 hete náluk az új kártya, de nem akartam felvenni, mert 500 ft körül volt az új kártya díja, plusz egy előnytelen számlacsomag. Szerintem szólni kéne az OTP-nek, hogy nem kellett-e volna új kártyát kiküldeni?
A páromnál is új kártya jött, amikor áttették új számlacsomagba, mert kiesett a korhatárból.
23/37 A kérdező kommentje:
Nem szolok nekik, mert valami bena alapot kuldenenek es a lanyoknak az sem lenne eleg. Lehet tenyleg valami platinara vagy Amexre kellene valtanom. A hitelkartya menobb mint a sima bankkartya?
2017. márc. 27. 12:40
24/37 anonim válasza:
Cicuka, sima MasterCard nem játszik? Azzal nem tudsz díszribiket felszedni?
25/37 anonim válasza:
26/37 anonim válasza:
Én UniCreditnél vagyok diákszámlán. Amikor megkötöttem, elvileg 26 éves koromig szólt, szóval még élnie kéne, de őszintén szólva sosem néztem, hogy mi az alap számlám, csak a lekötéseket szoktam figyelni. De már rég nem vagyok diák, és eddig senki nem nézte, hogy milyen a bankkártyám. Szóval tökmindegy, ha luzer vagy, akkor luzer leszel platina kártyával is. És ne aggódj, a gold digger ribik öt kilométerről el fogják kerülni a mama hotel fiúkat, úgyhogy nincs miért titkolóznod.
27/37 anonim válasza:
nem járnék olyan csajjal, akinél a bankszámla szóba jön, csak ha nem egy bankban dolgozik. köszi
28/37 anonim válasza:
Ezentúl havonta 10 ezer forintot kérlek egy pszichológusnak utalj, mert ha ez nem kamu, akkor súlyos gondok vannak a fejedben.
29/37 anonim válasza:
Az a baj, hogy hülye vagy a csajozáshoz, lehet akármilyen kártyád. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!