Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, jarnatok olyan ferfivel, akinek 27 eves korara meg csak az OTP junior szamlaja van?
Figyelt kérdés
Az osszes korombeli ismerosomnek komolyabb szamlaja van, komoly kartyaval, nem ciki, hogy en meg a juniort hasznalom? Mondta mar mas, hogy ennyi erovel meg az anyammal is elhetnek, nem akartam neki mondani, hogy amugy meg vele elek.2017. márc. 27. 11:57
11/37 A kérdező kommentje:
#8 A kartyam attol meg ugyanaz, es ezt latjak, gondolom menobb lennek persze egy Mastercard World Elite kartyaval, de feleslegesnek erzem cserelni.
2017. márc. 27. 12:11
12/37 anonim válasza:
Te tényleg ezen aggódsz? Hogy nem egy arany vagy platina kártyát villogtatsz? Vagy esetleg amexet? Őrület.
13/37 A kérdező kommentje:
Hat ha valaki ahhoz szokott, hogy repteren a Mastercard VIP loungeban lazulnak amig a gepre varnak mert olyan kartyaja van a masiknak, akkor lehet valami csoronak nez, ha latja, hogy en a junior kartyammal fizetem a kavejat...
2017. márc. 27. 12:15
14/37 anonim válasza:
Figyelj, senkit sem érdekel. Akit igen, az meg akkor sem járna veled, ha tiéd lenne a világ legelitebb kártyája. Az olyan ugyanis csak egy dugás idejére lenne a barátnőd, ami után természetesen perkálni kell (vagy előre, nem tudom az ilyen körökben hogy megy ez)
15/37 anonim válasza:
Igen, és?
Nem kell ehhez kártya, látszik azonnal az öltözéken, a viselkedésen, az autón hogy ki hova tartozik.
Válassz hasonló célcsoportból nőt és ügy lezárva. Vagy ha jól nézel ki akkor egy módos ámde csúnyácska lányt, ők vevők a szerény anyagi helyzetű szépfiúkra.
16/37 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell csunya lany, ezek szerint kartyat kell valtanom mindenkepp...
2017. márc. 27. 12:18
17/37 anonim válasza:
Na de most, miért 10-es?
Pont azért, amit írtál jók ezek a kérdések. 😎
18/37 anonim válasza:
Tudtam, hogy ez lesz a végszó :) senkinek nem kell, de azért van az a pénz.
19/37 A kérdező kommentje:
Pedig gondolhatnak, hogy a junior kartyan is lehet boven penz, mondjuk nekem nincs rajta sok csak par ezer altalaban, de attol meg nem kellene rogton erre gondolni, hogy csoro vagyok es anyammal elek. (Igy van pedig de nem kellene ettol meg eloiteletesnek lenni.)
2017. márc. 27. 12:20
20/37 anonim válasza:
24 évesen intant átraknak a normálba... (Engem átraktak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!