Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti észrevettétek már, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti észrevettétek már, hogy a szép csajok szinte kivétel nélkül mindig ugyanolyan kinézetű pasikkal vannak együtt?

Figyelt kérdés
Rengetegszer figyelem az utcákon és a fb-on is a párokat és azt látom, hogy az összes vonzó csaj olyan pasikkal vannak együtt, mint akiket szinte tömeggyártásszerűen klónoztak volna. De komolyan! Felnyírt dús fekete/barna haj. Egyenletes vékony borosta/rövid szakáll. 185 körüli nem kigyúrt, de izmos, széles vállú sportos testalkat. Fehér ing/póló és elegáns farmer+Wayfarer napszemüveg. Meg a komolyabb kanoknál természetesen valami sportkupé, ennek hiányában ha nem más egy közepes méretű SUV. Ez a kamu latinos, menedzseres "sportos értelmiségi" férfiideál lenne a huszonévesek körében az az etalon, ami a kis tizenévesek körében a "páwa" jelenség. Aki annyira nem érti mire gondolok írjon privátot és keresek ilyen pasiról képet (pont az előbb böngésztem, akiről eszembe jutott), de azt hiszem mindenki el tudja képzelni. Most ez a divat vagy mi a franc folyik itt? Lányok reakcióira is kíváncsi lennék, hogy ők miként látják ezt a jelenséget. A 90-es években a kigyúrt, w124-es Merciben feszítő kopasz pasi, az új évezred első évtizedében a metroszex babaarcú, szépfiús pasi volt a népszerű most meg ez?

2017. márc. 26. 22:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10: Tök jó, hogy te látatlanban tudod nekem milyen csajok jönnek be. Megjegyzem, hogy a 155 centis kerek popsis, szexisen husis csajok is éppúgy tetszenek, mint a velem egy magas, vékony combú, kis mellű, gazella testű, barna hajú szende csajok.
2017. márc. 26. 23:25
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Az en baratom is rocker, 175 cm es vekony, hosszu szoke haj. En nem vagyok rocker, noies ruhakban jarok, vasalom a hajamat es sminket is hasznalok, az arcom se ronda.
2017. márc. 26. 23:51
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én azt látom, hogy szép nők serege borzasztóan nyomi arcú, izomagy, ronda pasikkal járnak, többségében.
2017. márc. 27. 00:03
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Hülyeség, én is szép vagyok, mégsem olyan a párom. Kicsit kielemzem a dolgot.

A haja nem olyan mint írod, nem túl dús, és nem felnyírt, hanem mindenhol rövid, majdnem tüsisnek nevezhető, de még selymes tapintatú kategória. Zavarja a hosszabb haj.

Borosta igen, de max egy 5 napos, máskor meg teljesen borotvált, szakáll nuku, zavarja.

187 cm kb., szal az pont stimmel, meg az is, amit az alkatáról írsz. :D

Fehér pólója jelenleg nem is nagyon van, de tetszene rajta. Inkább sötét színű sima pólói vannak, meg egy-két mintás. Normális, jól kinéző farmer, nem tudom mitől lenne az elegáns. Napszemüveg meg pilóta fazon, aminek örülök, nekem az tetszik.

Saját kocsija nincs, de saját motorja van (áprilistól ősz közepéig használatos csak). Ez nekem külön nagy öröm, imádok utas lenni mögötte. :D

Kamu latinos semmiképpen sem, a menedzseres sem, a sportos értelmiségi viszont nem csak látszat, hanem konkrétan az, sportos is (küzdősport, kettlebell) és értelmiségi is (mérnök, kémikus).

Szerintem a nők nem divat alapján választanak, hanem aki vonzó számukra, akibe beleszeretnek. Azt mondjuk aláírom, ha egy típus dívik, akkor az növelheti, menyire vonzó az ellenkező nem szemében.

2017. márc. 27. 00:06
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
Mire a 0%, mi nem tetszik? :D Bénák. :D
2017. márc. 27. 00:19
 16/24 anonim ***** válasza:
10%

Annyira örülök, hogy olvastam ezt a kérdést, amit kiírtál!! Bennem is megfogalmazódott ugyanez, tökre fején találtad a szöget! Én is szörnyen utálom ezt a jelenséget. Borzalmas, hogy a szép lányoknak csak ez jön be... Mondjuk az is igaz, hogy ezek a lányok felszínesek, ugyanúgy, ahogy az általad leírt pasik is. Zsák a foltját. Csak az a baj, hogy rengeteg ilyen zsák és folt van.

A lányok között is megfigyelhető ez a klónozottság: hosszú, egyenes barna haj, 0,5 cm vastag erős smink, piros rúzs, fekete körmök, fehér telefon a kézben, fejükre tolva a napszemüveg, karjukon márkás táska. Fekete harisnya, azon felül közepesen hosszú szoknya, lábukon bakancs, és barna/szürke/fekete szövetkabát.

2017. márc. 27. 00:22
 17/24 anonim ***** válasza:
15%

Látom, a sok ugyanígy kinéző lány magára ismert, és bosszúból lepontozott :D

Vegyétek bóknak amit írtam, végül is nekem tetszetek így, csak ne lennétek közben olyan flegmák, nagyképűek, és ne néznétek levegőnek a nem-tucat pasikat.

2017. márc. 27. 00:36
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon nem ilyen vagyok, és több (mások szerint is) nagyon szép barátnőm volt.
2017. márc. 27. 00:39
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

Ne tagadd el azt a tényt, hogy szép nőnek is lehet rossz izlése. Voltak nekem is szép barátnőim, igazat megvallva mind az volt.

183/65 kg, szakáll volt/van, a vállam keskeny, izmaim látszanak de nem vagyok atletikus, a vékonyságom az oka, hajam rövid de akkor hosszú volt, a ruháim akár a 90'es évek kocsi 2003 clio. Jól látod, vannak divatok/trendek, de nem mindenki követi egyik oldalról sem. A napokban utasított vissza egy szép csaj aki kacsintgat kifele és "szebb" vagyok mint a hapsija. Így szerintem ez változó.

30/f

2017. márc. 27. 04:50
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem igazad van. Még annyival egészíteném ki, hogy ezeknek a srácoknak a kisugárzása, a viselkedése is hasonló. Olyan divatos, és menő. Így van ez a lányoknál is. 21 éves lány vagyok, egyáltalán nem mondhatom magam divatosnak. Rám nem is néznek úgy a tipikus menő srácok, azaz talán találóbb azt mondani, hogy rám se néznek. Nem panaszként mondom, mert tudom, hogy nem tudnék olyan lány lenni, amilyenre az ilyen srácok vágynak. Úgy kinézni nem nagy dolog, de sosem tudnék úgy viselkedni, mint azok a lányok. Szóval a zsák a foltját dolog szerintem teljesen oké, csak nem olyan párra kéne vágynia sokaknak, aki ugyan szép, de nem illik hozzájuk. Nehéz kérdés, hogy ki is valójában a felszínes.
2017. márc. 27. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!