Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a legkisebb nettó havi jövedelem, amit ma a magyar nők átlaga elvár?
Szerintem 100-150-et a legtöbben azért elvárnak, de a pasik is a párjuktól, mert máskülönben vagy mindketten zsemlén élnek majd, vagy az egyik eltartja a másikat örökre..
Amúgy én másfél éve vagyok a párommal, és fogalmam sincs, hogy mennyit keres :D Valahol 50k és 500k között, ennyire tudom betippelni.
300 nettót várnak el, de mivel a többség ennyit nem keres így kénytelenek kevesebbel is beérni.
amgy meg első számú szabály, hogy soha ne tudja a nő, hogy mennyit is keresel pontosan!
Én pontosan nem tudom, hogy a saját vagy a partner fizetésére gondolsz.
Ha saját fizetésről van szó, a 200 000 körüli összeget tartom elfogafhatónak figyelembe véve a végzettségem és a munkahelyem. Ennél kevesebbért nem szívesen menék dolgozni sehova.
Partner tekintetében sosem azt néztem, mennyi a fizetése. A jelenlegi párom szerencsére jól keres. Ketten együtt így már havi nettó 600 000 környékén gazdálkodhatunk.
Belefér évi 2-3 nyaralás, nagyobb és kisebbek, albérletben élünk jelenleg, de lassan tervezzük a lakás vásárlást, autócserét.
25/l
Amelyik nő ezzel kezdi az ismerkedést ,hogy :mennyi a fizetésed? arra vissza kell kérdezni ,hogy nálad mennyi egy menet? Aztán hápogjon nyugodtan.. és balra el..
Szóval eleve ki kell ejteni a pénzéhes nőket. Igaz ,hogy így kb 80%-át kiejted a nők fiatalabb rétegének ,de inkább válogass évekig, mint egy olyannal állj össze aki kétlábon járó bankautomatának akar használni és a hátadon felkapaszkodni.
Érdekes mód a férfiak szinte soha nem azt nézik hogy mennyit keres a nő.
De ez olyan általános örökérvényű dolog hogy a nőt a kinézet adja el, a férfit meg a pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!