Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az a legkisebb nettó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az a legkisebb nettó havi jövedelem, amit ma a magyar nők átlaga elvár?

Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 13:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mármint a felmerült legmagasabb összeg. Elírtam.
2017. márc. 24. 16:15
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem 100-150-et a legtöbben azért elvárnak, de a pasik is a párjuktól, mert máskülönben vagy mindketten zsemlén élnek majd, vagy az egyik eltartja a másikat örökre..

Amúgy én másfél éve vagyok a párommal, és fogalmam sincs, hogy mennyit keres :D Valahol 50k és 500k között, ennyire tudom betippelni.

2017. márc. 24. 16:57
 23/33 anonim ***** válasza:
91%
Azt hogy az átlag mit vár el, nem tudom. Én csak annyit, hogy tudjon fizetni a közösbe, és a saját dolgait ki tudja fizetni, esetleg még valamennyit félre rakni.
2017. márc. 24. 17:24
 24/33 anonim ***** válasza:

300 nettót várnak el, de mivel a többség ennyit nem keres így kénytelenek kevesebbel is beérni.

amgy meg első számú szabály, hogy soha ne tudja a nő, hogy mennyit is keresel pontosan!

2017. márc. 24. 19:20
 25/33 anonim ***** válasza:
Fél milka
2017. márc. 24. 22:31
 26/33 anonim ***** válasza:
24es miért ne tudja?😂
2017. márc. 25. 00:03
 27/33 anonim ***** válasza:
Minimum a csillagos ég, maximum a végtelen mennyiség.
2017. márc. 25. 06:40
 28/33 anonim válasza:
91%

Én pontosan nem tudom, hogy a saját vagy a partner fizetésére gondolsz.

Ha saját fizetésről van szó, a 200 000 körüli összeget tartom elfogafhatónak figyelembe véve a végzettségem és a munkahelyem. Ennél kevesebbért nem szívesen menék dolgozni sehova.

Partner tekintetében sosem azt néztem, mennyi a fizetése. A jelenlegi párom szerencsére jól keres. Ketten együtt így már havi nettó 600 000 környékén gazdálkodhatunk.

Belefér évi 2-3 nyaralás, nagyobb és kisebbek, albérletben élünk jelenleg, de lassan tervezzük a lakás vásárlást, autócserét.

25/l

2017. márc. 25. 08:17
 29/33 anonim ***** válasza:

Amelyik nő ezzel kezdi az ismerkedést ,hogy :mennyi a fizetésed? arra vissza kell kérdezni ,hogy nálad mennyi egy menet? Aztán hápogjon nyugodtan.. és balra el..

Szóval eleve ki kell ejteni a pénzéhes nőket. Igaz ,hogy így kb 80%-át kiejted a nők fiatalabb rétegének ,de inkább válogass évekig, mint egy olyannal állj össze aki kétlábon járó bankautomatának akar használni és a hátadon felkapaszkodni.

Érdekes mód a férfiak szinte soha nem azt nézik hogy mennyit keres a nő.

De ez olyan általános örökérvényű dolog hogy a nőt a kinézet adja el, a férfit meg a pénze.

2017. márc. 26. 09:14
 30/33 zolo ***** válasza:
93%
Ez a pénz kérdés nagyon jó kérdés. Azon nagyon csodálkozom, hogy valaki 1,5 év után sem tudja kb. a párja mennyit keres. Viszont az első randin sem ennek kell lenni a fő témának. Úgy gondolom nem az a legfontosabb ki mennyit keres, hanem hogy tudja beosztani. Az a lényeg tudjon havi szinten félre tenni kb. a fizetése 10-25% -át. 150 000-ből is jól kilehet jönni, ha nincs hitel és albérlet és tud főzni is esetleg kisebb dolgokat megjavítani. Természetesen az a jó ha minél többet keres valaki, de a pénztől lényegesebb a természete és a gondolkodása. Azért a 300-as fizetéseket nem dobálják mindenki után főleg nettóban ez bruttóban már 500 felett lenne. Én Magyarországról beszélek és nem a német fizetésekről.
2017. márc. 27. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!