Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a legkisebb nettó havi jövedelem, amit ma a magyar nők átlaga elvár?
szerintem ezt le kéne bontani igényre és korra...
azért egy 22 évestől és egy 32 évestől mást várnak el, meg ugye a nő kora sem mind1, meg ő hol tart az életben...
24F
De mi az, hogy a magyar nők átlaga? És ki fogja megmondani? Van róla hivatalos statisztika?
Ki az akitől hitelesebben fog hangzani?
Hát nézd.... az alkalmazotti havi nettó átlagkereset úgy 190-200 ezer forint. Amikor még ismerkedtem, nagyjából ezt a szintet "vártam el", mert
-én is megkeresek minimum ennyit;
-mert tisztában vagyok vele, hogy mennyi az általam megszokott színvonalon a havi kiadásom, milyen egyéb igényeim vannak (szórakozás, utazás, stb.), amit értelemszerűen a párommal szerettem volna megosztani, de nem úgy, hogy kizárólag én finanszírozom. Ahhoz, hogy ketten ugyanazon a szinten tudjunk élni, neki is legalább ennyit kell keresnie.
(Egyébként a párom lényegesen többet keres az "elvártnál", de nem ez volt a mérvadó a választásomban.)
amennyit én keresek, 300-350 ezret
próbálkoztam nem egy sokkal alacsonyabb jövedelmű pasival, és nem sokra jutottunk azon kívül hogy engem akart korlátozni és élősködni akart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!