Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy csaj - aki velem szembe jön az utcán- nem kerül ki, az azt jelenti, hogy egy senki vagyok a szemében?
Őszintén..
Én már kerültem ki azért embereket, hogy nehogy hozzájuk kelljen érnem.
Általában mindketten kikerüljük egymást a szembejövővel, ő is sréhen fordul és én is.
Ritkán kell oldalralépnem, hogy ne jöjjön nekem valaki. Ez általában babakocsi vagy valami tank nagydarab srác.
Nőként én mindig félreállok kicsit mert nem bízok az emberekben.
Azt sem akarom hogy hozzám érjen bárki.
Ha nem került ki akkor vagy
Nem vett észre
Bunkó
Csoportban többnek érzi magát
Nőként elvárja az előzékenységet.
Háromszor írtad a kérdésben a vélt, vagy elérni kívánt férfiasságodat is.
Szóval kalkuláld hozzá, hogy az udvariasság is bele tartozik, nem csak az acélos tekintet, vagy mi a tök. :D
"Tudom, hogy ez hímsovinizmusnak vagy szimplán egoizmusnak hangzik, de a beidegződések még mindenkinél a régiek a feminizmus ellenére is."
Téged minősít ez, kérdező. A lábad közötti kukiddal próbálod kiharcolni magadnak a nőkkel szemben vélt előnyödet, csak mert te férfi vagy. Inkább a kisebbségi komplexusodon dolgozz, egy ilyen eset egy normális önbizalmú embernek fel sem tűnik, nemhogy kérdést tegyen fel róla és kisregény írjon arról, hogy egy nő hogy tiporta porig őt azért, mert neked kellett kikerülni :D Tragikomikus.
"elvesztettem vele szemben a dominanciámat (ami lássuk be ultragáz)"
Milyen dominanciádat? Miért is lenne vele szemben ismeretlen személyként bármilyen dominanciád is? Attól, hogy férfi vagy, nem leszel automatikusan domináns egy nő felett sem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!