Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ha egy csaj - aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy csaj - aki velem szembe jön az utcán- nem kerül ki, az azt jelenti, hogy egy senki vagyok a szemében?

Figyelt kérdés
A napokban fordult elő, hogy egy baráti csajtársaság (3-5-en) együtt velem szembe jött az utcán és az egyik lány (aki a társaság szélén gyalogolt) a világért sem akart kikerülni. Direkt én sem léptem félre hanem mentem egyenesen- hogy a dominanciámat és férfiasságomat megőrizzem - csak az utolsó pillanatban kerültem ki, mert ha nem teszem akkor nekem jön és ki tudja milyen hisztit csapott volna. Megjegyzem a ci****ok is ezt szokták csinálni, ha keménykedni akarnak. Rólam azt kell tudni, hogy meglehetősen vékony és alacsony vagyok (53kg, 170cm), de férfiasan öltözködök és viselkedek (hidegvérű arckifejezés és dinamikus mozgás), hogy valami férfias kisugárzást próbáljak elérni magamból. Létezne, hogy az a csaj totálisan semmibe vett és elvesztettem vele szemben a dominanciámat (ami lássuk be ultragáz) vagy egyszerűen csak bebambult és nem vett észre? Nem tudom ez mással elő fordul-e már? Azért ebbe a kategóriába tettem, mert kifejezetten férfi-női interakció tekintetében szeretném megközelíteni a kérdést, nem az alapján, hogy a csaj milyen személyiségű, mert ennyi erővel bármilyen fajta embert megemlíthettem volna, de kifejezetten női szemszögből vagyok rá kíváncsi. Szóval elsősorban lányok írjanak és tüntessétek fel a korotokat is. Köszi.

2017. márc. 23. 22:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10: Mert ezt egy férfi sem engedné meg magának. Tudom, hogy ez hímsovinizmusnak vagy szimplán egoizmusnak hangzik, de a beidegződések még mindenkinél a régiek a feminizmus ellenére is. A kinézetet most szigorúan hagyjuk, mert ugyanúgy rendelkezek XY kromoszómával, mint a 2 ajtós kidobóember.
2017. márc. 23. 23:13
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

Vagy szimplán bunkó és meg se fordult a fejében, hogy esetleg elengedjen, vagy azt gondolta udvariasnak ha te kerülöd ki.

Engem is van néha hogy majdnem legázolnak (lányok, fiúk egyaránt). 25/N

2017. márc. 23. 23:15
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Lol. A pasinak kell kikerulni, ez alap.
2017. márc. 23. 23:32
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
#13: hol élsz te? :) Ez már kimaradt az egyenjogúságból, hogy a nő is kikerülhet? Igaz, a legtöbb 3,14csa nyomkodja egy gázon azt a szart, de azért te legyél udvarias, figyelmes...
2017. márc. 23. 23:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Túlkombinálod a témát.

Ha az emberek csoportosan mennek, általában jellemző, hogy nem kerülgetnek másokat, nehogy elszakadjanak a csoporttól. Ez nem is feltétlenül szándékos - egyszerű beidegződés.

Abban igazad van, hogy ha magas és/vagy nagydarab ember jön szembe, az a legtöbb embert kerülésre kényszeríti, adott esetben a csoportszabályt is felülírva.

A nemekhez ennek nincs igazán köze, legfeljebb annyiban, hogy a legtöbb magas, nagydarab ember hímnemű.

2017. márc. 24. 00:10
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk így nem tudjuk megmondani, hogy most bunkó volt e a csaj tenyleg vagy csak te kombinalod tul. Mindenesetre az hogy igy felted a "dominanciadat" (xddd) azt mutatja csak, hogy mennyire nem vagy dominanst :D te dinamikus jarasu te

Nem is ertem hogy amugy miert akarnatok fellokni egy csajt, hulyek vagytok? Ha az en baratnomet lokne fel valami paraszt mert nem tetszik neki hogy a telefonjat nyomkodja egybol padkara haraptatnam. Nekem ilyen "fizikai" surlodasom meg sosem volt novel, alap hogy egy not vagy gyereket fizikailag mindig megovni probalunk tehat kikeruljuk oket meg ha bunkoznak is. Meg ha direkt is jon neked inkabb kerj vigyorogva bocsanatot hogy "neki mentel". Velem egyszer volt ilyen ket dzsippo csaj jott velem szembe nagyon mergesen az egyik belem vallalt :D Egybol fordult meg ilyen "mi van teeee" hangnemben , en meg csak vigyorogtam hogy jaj ne haragudj es megvillantottam az egy millio dollaros colgate mosolyom aztan mar egybol somolyogtak ok is hogy jaj semmi baaj. Neki is jobb lett a napja meg nekem is, mit alljak le ket fele akkora cigo csajjal balhezni most oszinten? Azutan meg egyszer lattam a csajt akkor meg mar nagyon vigyorgott ram "jajj egyem a szived" :D

Sokan valamiert azt hiszik a kedvesseg vagy udvariassag nem ferfias, pedig az konfrontalodik csak minden aron aki belul ingatag pont mint te kerdezo.

2017. márc. 24. 00:26
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem azokat az embereket, akiknek ennyi szabadidejuk van...

De most komolyan, ennel nagyobb "atrocitas" soha ne erjen, Edes Istenem.

2017. márc. 24. 01:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Te minden vagy, csak nem férfias és domináns. Kezeltesd a kisebbségi komplexusod, javíts a gondolkozásmódodon és utána beszélj lányokkal.
2017. márc. 24. 01:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

MINDENKI aki szembe jön veled, egy senki. Kinek kéne mégis lenned, a jóistennek?

Nekem pont ezen az elmúlt latyakos télen lett tele a hócipőm, hogy mindig én állok le a sárba mások miatt. Ez teljesen független attól, hogy nő vagyok, vagy hogy milyen nemű ember jön szembe velem. Utálom, mikor párok, baráti társaság jön velem szemben, és annyi ideig sem tudnak egymás mögé besorolni, hogy mindketten mehessünk a betonon, ne kelljen nekem a sárban caplatni. Érdekes, ha én megyek emberekkel, mindig mondom nekik, hogy ne egymás mellett menjünk, mert nem férnek el mások.

Avval is tele a cipőm, hogy a hozzád hasonló emberkék mindenből párkapcsolati kérdést csinálnak.

2017. márc. 24. 02:17
 20/27 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem attól leszel domináns, hogy felboritasz mindenkit, mint a vadszamár... Egyébként meg általában az előzékenységet a a nők nagy többsége meg szokta köszönni...
2017. márc. 24. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!