Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire szamithatok ettöl a pasitol?
Tarskeresön megkeresett egy pasi azt hazudta h özvegy , es fiatalabbnak mondta magat , aztan kiderult h hazas es idösebb , de addig videoztunk chatteltunk ,45 nek nez ki de59. En 39 nö vagyok.
Kuldött nekem csomo kepet a farkarol es szereti mutogatni magat ,azt mondja h csak nekem önkielegit masnak nem.
Talalkozni is akar , de ugy h nalam par orara, mas varosban lakik .
En amig azt hittem h özvegy megkedveltem. Valami a kapcsolatba tart , az is h mivel zsaru sok szemelyes adatom megtudta , kinyomozta a cimem es viragot kuldött pedig en nem mondtam el neki eleinte a nevem se megis megtudta , hiaba voltam anonim. Erdekes szokatlan helyzet , nehez is volt. A felesege vele egyidös, szerintem csak betyarkodik mert eddig mar reg mert vlna alkalma elvalni ha akart volna. Ti hogy latjatok , mik a szandekai ?
En nem akarom h elvaljon , se kapcsolatot vele csak kivancsi vagyok .
Egy feleve ismerem
Hahó!!!
Jó reggelt kívánok!!!
Menekülj!!!!!
Azonnal.
Ez a forma nem normális, nyomoz utánad, szerintem csak könnyű szexet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!