Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen pasitol mire szamith...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen pasitol mire szamithatok?

Figyelt kérdés

Elsore szimpi volt, de 2-3 beszslgetes utan elegem van belole. Megbeszeltuk,hogy csak 1 alkalom lesz, minden nap ir, de baromsagokat. Olyasmiket ir, hogy milyen perverz vagyok,mikor elotte azt irta, hogy milyen jo ido van, majd a semmibol ir, hogy b*sznek egy jot...

Minel tobbet ir, annal inkabb megy el a kedvem tole.

Mi legyen, egy ilyenek adjam oda magam 1 alkalomra?

23L

2016. ápr. 19. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne. Ez a figura vagy ótvar bunkó vagy csak szexelni akar és még sokat is képzel magáról.
2016. ápr. 19. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképp. Ha már írásban ilyen, akkor milyen lehet élőben? 36f
2016. ápr. 19. 13:05
 3/8 Blade Bone ***** válasza:
100%
Lefekszel vele és a nyakadon marad, vagy pedig élőben mégnagyobb brokkoli és égnek fog állni a hajad tőle. :D
2016. ápr. 19. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én további beszélgetésre se méltatnám, nemhogy még oda is adjam magam...

Mondjuk te sem vagy semmi, hogy azzal kezdesz egy netes ismerkedést hogy csak egy alkalom lehet...

Sok jóra minden esetre ne számíts tőle.

31n

2016. ápr. 19. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen megnyilvanulasok utan miert csodalkozik nehany no hogy ri....cnak kialtjak ki oket? Megbeszelni valakivel hogy csakugy egyszer megdughat.. jezus ereje.
2016. ápr. 19. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Most őszintén, mit vártál/vársz tőle? ........
2016. ápr. 19. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
igen, megérdemlitek egymást.
2016. ápr. 19. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kéne odaadnod magad neki? Csak mert megbeszéltétek? Butaság. Máskor ne beszélj meg ismeretlen emberekkel ilyesmit, csak akkor feküdj le vele, ha te is kívánod. Neki meg mondd meg, hogy meggondoltad magad, nem akarsz vele semmilyen kapcsolatot, mert közben kiderült, hogy mások az elképzeléseitek.

Amúgy sem tudom értelmezni az "odaadást". Nő vagyok, volt pár partnerem, de egynek sem "adtam oda magam". Nem vagyok odaadható tárgy. Te se tartsd magad annak!

2016. ápr. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!