Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy terjed el az a mondás hogy "a férfinek csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél"?
Azért nem ezt tapasztalod, mert ez egy ökörség úgy ahogy van.
Jó kérdés, megmondom őszintén nem tudom honnan ered. Talán még abból az időből amikor a nők ahhoz mehettek hozzá akit a család kiválasztott, nem kérdezték meg tetszik -e vagy sem. Le kellett nyelni a békát.
Most már más világ van, nők is, férfiak is maguk választhatnak, keresgélhetnek párt szabadon. Mindenki úgy válogat (olyan elvárások alapján) ahogy akar.
Én úgy gondolom teljesen felesleges olyan emberrel összejönni akire ránézel, és egyszerűen nem tetszik. Nem tartom tisztességes dolognak a saját, és az ő idejét pocsékolni, és nyűglődni a kapcsolattal, meg azzal hogy semmi vonzalom nincs a másik fél irányába. Egyszerűen halott ügy. Semmi jövője nincs egy ilyen kapcsolatnak.
Nyilván ez mindenkinél ízlés kérdése. Akit pl én eszméletlen helyes pasinak tartok, az x számú másik nőnek nem tetszene, és aki számomra mint férfi egyáltalán nem vonzó, az sok más nőnek ideál. Ez ilyen.
Próbálkozz, aztán idővel majd fogsz találni olyan lányt akivel kölcsönös lesz a vonzalom.:)
Valóban ez a mondás akkor terjedt el, amikor a háborúban rengeteg férfi halt meg és nőtöbblet volt. Sok rokonom pl. kiment vendégmunkásnak akkoriban Németországba és egyből talált magának német feleséget, egész egyszerűen mert a német férfiak 70%-a meghalt a háborúban és sok nőnek nem jutott férfi. Ezért még egy vendégmunkás pasira is rámentek ezerrel, csak hogy legyen családjuk.
Most már megfordult a nemek aránya, a férfiak vannak sokkal többen, főleg a fiatal korosztályban és most már a mondásnak is meg kellene fordulnia. Manapság a nőknek elég csak egy kicsit szebbnek lennie az ördögnél. A pasiknak ez a mai világban rohadtul nem elég. Átlagos külsővel is nagyon nehéz csajt szerezni, átlagon felüli külső kell egy pasinak.
"Átlagos külsővel is nagyon nehéz csajt szerezni, átlagon felüli külső kell egy pasinak."
:)
És végül ki mondja meg, hogy egy adott férfi átlagos-e vagy átlagon felüli? Úgyis adott nőtől függ, hogy neki tetszik e az adott férfi.
A pasik mikor értik már meg, hogy nincsenek szintek. Vagy bejössz 1 épp aktuális nőnek, vagy nem. Ha az elsőnek nem jössz be akivel próbálkozol, akkor majd bejössz a 20. vagy a 80. nőnek.
1 nő, pl az épp aktuális barátnőd hiába mondja azt, hogy te hű de jó pasi vagy, ha szakítotok, ez nem fog számítani amikor egy másik nőnél próbálkozol. Neki mit mondanál? Hogy bezzeg az exem azt mondta átlag feletti pasi vagyok, te miért nem mondod azt, neked akkor miért nem kellek? Vagy hogy gondolod?
Egyéni ízlés kérdése az egész.
Erős túlzás, hogy csak bizonyos szint feletti pasik tudnak csajt szerezni. Jártál már az utcán? Körülnéztél hogy milyen pasiknak van nője? Én sokmindent láttam már...például olyat is, hogy a pasinak konkrétan rohadtak a fogai, de egy vékony, nagyon szép lánnyal volt együtt, egyértelműen egy párt alkottak. Persze szerintem az a lány elég szép volt, lehet, hogy te erre azt mondanád, biztos a csaj is bányarém volt. Mint írtam, minden az egyéni ízléstől függ. És ez nem azt jelenti, hogy több embernek nem lehet hasonló ideálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!