Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legfurább bók, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfurább bók, amit pasitól hallottatok, hölgyek? Ami nem feltétlenül tetszett, de mindenképpen emlékezetes maradt?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint:

"Egy igazi B-52-es bombázó vagy."

"Ha tehetném, most azonnal megkérném a kezed."

"Már amiatt megérte férfinak születni, hogy veled találkozhattam."

És hasonlók... Mi a reakciótok ilyenkor? Haza tud vágni egy amúgy jó irányba haladó ismerkedést? Vagy csak jót nevettek rajta? Jó pont, ha egy pasi ilyen szokatlan bókokkal jön, mert legalább nem egy tucatfazon?

Hölgyek, várom a válaszokat:)

2017. márc. 22. 16:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Atyaúristen, mekkora dumák:) Milyen jó, hogy ez a kérdés eszembe jutott... Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 22. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

"Fú, eszméletlenül jól nézel ki, csak az a baj... hogy én még jobban. Na nem baj, itt a számom, holnap hívj fel!"

Konkrétan lefagytam:D

2017. márc. 22. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
11: Sokkal értelmesebb, mint a 100. "a mai nők/férfiak miért...?" típusú kérdések!
2017. márc. 22. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
"Olyan aranyos a köldököd" :D
2017. márc. 22. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

"Ne idegeskedj drága, árt a szépségednek!"

Több nem jut eszembe most. :)

2017. márc. 22. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Egy ismerősöm jött szembe velem az utcán. Már messziről nézett, majd mikor közelebb ért, ráköszöntem. Erre ő:

"Ja, csak te vagy az? Azt hittem valami jó csaj."

2017. márc. 22. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Egy barátnőmmel sétáltunk épp, amikor elénk állt egy srác a kezében egy pohár jéggel: 'Kértek jeget lányok? Olyan forróak vagytok!'

Gyanítom, angolból fordította (bár hogy miért, az rejtély), eredeti nyelven még némi értelme is lett volna, de így csak nevettünk. :D

2017. márc. 22. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős esküvőjén, egy kábé 90éves járni alig tudó bácsi közölte az egyik pincérrel, hogy vigyen oda engem az asztalához. Cinkosan odahajolva kedvesen közölte, hogy szerinte én vagyok itt a legjobb nő,és oltári jó seggem van, és ha 20-30 évvel fiatalabb lenne, akkor a buli végén tuti hazavinne, mert ő aztán tudta, hogy kell a nőkkel bánni. Aztán hozzátette, hogy azért ezt ne mondjam el a 'zasszonynak, mert hatalmas balhé lenne.

Ijesztően perverz volt a bácsi, de szerintem ez volt az eddigi legcukibb bók, amit kaptam. :D

2017. márc. 23. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb 15-16 évesen mentem hazafelé a gimiből, mikor elment mellettem két férfi, és az egyik utánam szólt, hogy "20 évet adnék egyetlen éjszakáért."

Nem szóltam semmit, akkor nem is nagyon érdekelt, csak utólag mosolygok rajta.

26L

2017. márc. 23. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!