Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok eltudnátok fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok eltudnátok fogadni azt, hogy 27 évesen nem volt még barátnőm és emiatt nem vagyok egy életvidám személyiség?

Figyelt kérdés
Utóbbi években elég sokat próbálkoztam és akik nekem kellettek volna azok vagy foglaltak voltak vagy nem voltam az esetük. Akiknek kellettem volna, ők nekem nem jöttek be. Így párkapcsolatok nélkül nem vagyok annyira egy életvidám, pozitív személyiség. Persze nem vagyok az a mindenkit hibáztató fajta és nem utálom a nőket csak szomorú vagyok amiatt, mert nem találtam még senkit. Én mindig is inkább a minőséget kerestem, nem azt, hogy több trófeám legyen.
2017. márc. 22. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Rossz indítás. Senki sem akar egy savanyú pasit. Mindenképpen meg kell változnod, és akkor magától is javulni fog a helyzeted. A megváltozás nem egyszerű, tudom, szerintem keress magadnak valami hobbit, vagy sportot, vagy olyat, amiben jó tudsz lenni, hogy magadra szedj egy kis sikerélményt.
2017. márc. 22. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem. Attol meg egy randi feldobhat, ha alapbol otthon a maganyodban rosszkedvu vagy. En sem vigyorgok otthon magamban amikor semmi dolgom, de ha elmegyunk valamerre meg ilyenek, akkor tobbnyire jol erzem magamat.

Szoval ha otthon rossz kedved is van, legalabb a randikra szedd ossze magadat es erezzetek jol magatokat a lannyal, mert senkinek nem leszel szimpatikus es nem fogja ugy erezni, hogy veled akar lenni, ha nem erzitek jol magatokat egyutt.

2017. márc. 22. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem volt még eddig barátnőd, a kisebb probléma. Jól mondja az első, a furuszztrációval kell kezdeni valamit, mert az a probléma legfőbb forrása.

És nagyon fontos a humor, a lányok nagyra értékelik. Ha kicsit pesszimistább vagy, a fekete humor is jó lehet.

Nekem pl. tetszik, és még sok barátnőmnek is bejön.

2017. márc. 22. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
*frusztráció
2017. márc. 22. 10:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze, ha lenne egy nagyon szimpatikus lány és randiznék is vele jobban érezném magam, de tudni kell rólam, hogy csak akkord tudok vicces lenni, ha már megismertem rendesen. Eleinte elég komoly vagyok és könnyen ki is tudok tárulkozni, ami tudom, hogy nem a legjobb indítás, de ellazulni akkor tudok rendesen, ha megismer nem csak felszínesen. Én ezért nem szeretem azt a nézetet, hogy eleinte csak a szépről és jóról beszélgessek, mert velem nem történt annyi szép és jó, de rengeteg tervem van arra, hogyha lesz kapcsolatom akkor milyen célokat fogok kitűzni pl. kirándulás, utazgatás, éttermek, közös célok elkezdése stb.
2017. márc. 22. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy 3 èves kapcsolatom volt.Az is lassan 4 ève!Nem is èrtem hogyan volt párom!Engem is el szomorit hogy nem kellek senkinek!28f
2017. márc. 22. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:

És ha a másik nem akar kirándulni?

Szerintem manapság ez a baj. Nem élvezik az emberek az életet. Megírt magának mindenki egy forgatókönyvet, és ahhoz válogat szereplőket.

Nekem ne tervezgesse meg senki, hogy miket csinál majd, ha lesz hozzá partnere. Csinálja egyedül is.

2017. márc. 22. 15:02
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 Nem terveztem semmilyen forgatókönyvet az élet nem úgy működik, hogy írok egy sztorit és megfog valósulni, a realitás talaján vagyok.

Én eléggé furcsálnám, ha nem szeretne kirándulni, és nem is értem, hogy mit nem lehet szeretni benne. Csak nem túl lusta a mozgáshoz? Nem vagyok egy sportolói alkat, de azért néha szeretek mozogni és a legjobb ilyenkor kimenni a természetbe. Szoktam néha egyedül is, de nem az igazi. Egyedül nem tudja az ember igazán jól érezni magát, aki mást mond az hazudik.

2017. márc. 22. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:

a kettőnek mi köze egymáshoz? mármint, hogy nem volt párkapcsolatod még és emiatt vagy búvalb**zott..

Hogy szomoríthat el egy olyan dolog, amit még meg se tapasztaltál?

2017. márc. 22. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Hagyd el, én is ilyen vagyok. Már nem is próbálkozom, mert minek?
2017. márc. 24. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!