Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknál a magasság miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál a magasság miért jár mindig "kéz a kézben" a jóképűséggel?

Figyelt kérdés

Általában az van, hogy aki magas, arra egyből rásütik, hogy jóképű is. Pl.: magas, jóképű daliás herceg. Olyan, mint valamiféle állandósult szókapcsolat. Az alacsony termet meg mintha mindig a csúnyasággal járna együtt.

Nem létezik olyan, hogy magas és csúnya férfi? És alacsony, jó vágású pasik sincsenek? Ki hogy látja ezt?

2017. márc. 21. 12:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9: No offense, de azért mégiscsak a 190-es barátodat választottad párodnak, hibába nem szép, nem pedig a hozzám hasonló alacsony, de jóképű pasik valamelyikét. Na vajon miért? (költői kérdés)
2017. márc. 21. 15:37
 12/18 anonim ***** válasza:
igeeen? hát nem tudom, 190 vagyok és eddig mindig nőket választottak a helyembe, nőkkel dolgoztam és a főnökeim is nők voltak....
2017. márc. 21. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Sok nő szereti a magas férfiakat, de attól, hogy valaki magas, nem lesz automatikusan jóképű is.

És bizony, vannak helyes alacsony pasik is.

2017. márc. 21. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
11-es, én a jóképű, 165 cm magas pasit választottam. Akkor most a magas csúnyák letámadhatnának hogy nekem csak a jóképű kell?
2017. márc. 21. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez nincs így.

Én bevallom, igen, a magas férfiakat tartom vonzónak 190 centi körül, vagy a még magasabbakat, de attól, hogy pl 195 centi volt egy pasi akit megismertem, még nem feltétlen tetszett mondjuk az arca. Találkoztam ilyen pasival, csak ezért mondom.

Akármennyire is tetszett a magassága, nem tudta elvonni a figyelmet arról, hogy mennyire nem jön be a pofija, akárhányszor csak ránéztem. Ettől még egyébként nem csúnya, csak nekem pont nem volt az esetem...Ami nem jelent semmit, csak azt, hogy én nem jönnék vele össze. Ettől még más nők helyesnek tarthatják.

2017. márc. 21. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:

15 vagyok, lemaradt:

Mi volt a megoldás? Olyan párt választottam akinek bejön a magassága( 190) IS, és az arca IS, tehát én helyesnek, jó pasinak tartom. NEKEM tetszik! Ennyi.

2017. márc. 21. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magas férfiak jóképűek. Én 187 cm vagyok. :-)
2017. márc. 22. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Minél magasabb valaki, annál inkább szemétbe valók a génjei. :D

Gyengék, kevesebb ideig élnek, több problémájuk van az egészségükkel. ;)

Ráadásul folyton rinyálnak, hogy jajj le kell hajolni itt meg ott meg mindig mert beverik a fejüket.

2017. márc. 24. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!