Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál a magasság miért jár mindig "kéz a kézben" a jóképűséggel?
Általában az van, hogy aki magas, arra egyből rásütik, hogy jóképű is. Pl.: magas, jóképű daliás herceg. Olyan, mint valamiféle állandósult szókapcsolat. Az alacsony termet meg mintha mindig a csúnyasággal járna együtt.
Nem létezik olyan, hogy magas és csúnya férfi? És alacsony, jó vágású pasik sincsenek? Ki hogy látja ezt?
Mi van? Sok magas van aki nem jóképű. Ők általában más tulajdonságok miatt lesznek megnyerőek az alacsonyokkal szemben.
1.Nem sírnak folyton a magasság miatt (az alacsonyak maguknak gyárották ez a hátrányt)
2.Valamivel magasabb fizikai erő látszata (ami nem mindig van meg, de úgy tűnik, mintha ez is kompenzálható alacsonyként)
3.Valamiért férfiasnak van tartva a dolog. (Ez sajnos tényleg így van).
És általában magas, jóképű, daliás, SZŐKE herceget emlegtnek. Most kezdjek el én is lángoló pallossal rohangálni, mert én sötét hajszínű vagyok?
A magas, daliás herceg a mesékben állandósult szókapcsolat.
Az én tapasztalataim nem vágnak egybe a tieiddel, én úgy látom, hogy tele a világ magas és csúnya, illetve alacsony és jóképű férfiakkal és akinek nem túl szépek a vonásai, azt nemigen szokták jóvágásúnak nevezni csak azért, mert magas.
loool
tényleg igaz, hogy mindenki úgy látja a világot, ahogy maga szeretné.
magas vagyok, de se nem baromi jóképű, daliás meg pláne nem... jah, és a nők sem hullanak az ölembe a legendákkal ellentétben... nőm sem volt még XD
Magas vagyok, és a nők szerint jóképű.
Nem volt még komoly kapcsolatom 30 évesen, és nem azért mert "csak dugni akar", hanem azért mert mindez semmire sem elég, ha nem tudod előadni magad hogy mekkora "FÉRFI" vagy.
Amúgy szoktál tanulmányokat, kutatásokat, cikkeket olvasni a témában? :D
Mert már ezernyi készült arról, hogy az emberek ösztönösen a jó tulajdonságokat más jó tulajdonságokkal kapcsolják össze.
Még állásinterjún is a két egyformán kompetens jelölt közül a előnyösebb külsejű kapja meg esélyesebben a munkát. (És ez csak egy példa a rengetegből)
(Mondom ezt amúgy magas és jóképű srácként, de tényleg :D )
"Még állásinterjún is a két egyformán kompetens jelölt közül a előnyösebb külsejű kapja meg esélyesebben a munkát."
Főleg ha nő, háhááá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!