Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még egyáltalán szingli férfiak vagy esélyem sincs?
BTW érdekes az, hogy tényleg megy egyik oldalon, hogy nem találnak nőt, és a másik oldalon az, hogy nem találnak normális pasit...
Én hallgattam sok nőt hogy szerintük milyen a normális pasi, és szinte minden felsorolt tulajdonságban magamra ismertem, és azokra a barátaimra akik hasonlóképpen, mint én szintén keservesen, vagy egyáltalán nem találnak egy sima átlagos nőt hosszú távú kapcsolatra...
Valami gond van az erőben...
"hogy találok e még valaha normális,nem selejtes,jól kinéző pasit" Magyarán lehetünk bármennyire tüneményes, eszes, érdekes személyiséggel megáldott személyek, egyből megyünk a selejtes listába, ha nem nézünk ki jól.
Akkor már csak azt nem értem, hogy miért hangoztatják itt a nők, hogy a külső nem is olyan fontos.
Ezek szerint csak igaz az a nézet, hogy a nők csak azt veszik férfiszámba, aki jól néz ki.
#21, ezért, mert a nők rendre elfelejtik hozzátenni, hogy elsősorban egy nagyon jól kinéző férfit keresnek, aki EMELLETT rendelkezik az általuk felsorol tulajdonsággal.
Ahogy a kérdező sem egy ún. normális férfit keres, hanem a jópasik egyikét, aki körül hemzsegnek a nők, ennek ellenére mégis pont őt kellene választania.
Ez, mindig attól függ, kinek, mi a normális.
A párom, ragaszkodik hozzám. A barátom neje szerint, viszont egyértelműen, diliházban a helyem. Akkor most én normális pasi vagyok, vagy nem?
22 ne nyavajogj már ,talán neked nem fontos egy nőben ,hogy nézzen ki jól és legyen pláza pi.a igaz? Meg hosszú haj ,műköröm stb,nektek is ez kell.
Akkor én ,miért ne mehetnék arra ,hogy nézzen ki jól is valamennyire....
26! Én is inkább lennék leszbi,minthogy téged válasszalak....
Esély mindig van, csinálj egy szórólapot, amelyben leírod, hogy XX éves szingli lány vagy, majd leírsz pár paramétert ,h milyen pasit keresel, aki randizik veled, várod jelentkezését az alábbi email címen stb. aztán nyomtasd ki pár példányban és ragaszd ki a környéken. Aztán csak szépe hátradőlsz mint a királykisasszony a népmesében és várod a jelentkezőket, ha netán valamelyik mégsem normális,akkor csak lazán lekacagod és jöhet a következő. Ez jó móka lenne és még az is lehet, hogy a párod is megtalálod. Mindenképpen eredetibb, mintha egy nyamvadt társkeresőn próbálkoznál.
Magamat sajnos nem tudom ajánlani, mert bár külsőre jól nézek ki, de egy semmirekellő, elkényeztetett ,lezser alak vagyok. Ha lenne barátnőm ,akkor szerveznék közös programokat, elmennénk piknikezni,étterembe, színházba, síelni, utazgatni, jókat ennénk, innánk, szexelnénk, de valószínűleg még ezzel se tudnám kompenzálni a nem éppen normális személyiségemet. Hosszútávon eddig nem nagyon bírták ki mellettem, túl nagy falat voltam eddig mindenkinek, pedig soha nem csaltam meg senkit sem.
Én olyan lányt keresek, aki ugyanúgy szórakozott egy kicsit, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!