Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek bejön Pumped Gabó? Mit gondoltok róla?
Az összhatást tekintve tetszik Nektek, vagy egy igazi antiférfi? Vagy külsőre bejön, de amúgy nem?
Ti lennétek a párja, Ági helyében, aki már 30-as, érett nőként családra vágyna, de mégis ezzel a fiatal sráccal b....a a rezet? Mit gondoltok a kapcsolatukról?
Lehet, hogy te depresdziós lennél, de ő szerintem nem lesz az. Mindig lóg a farkán egy-egy csajszi. Túl komoly elvárásai szerintem nincsenek, ahogy az agykapacitását elnézem. Ha abból a 2-3 ezer fénykép likeolóból, csak 365 potenciálisan megdugható a számára akkor már örülhet.
Ő nem egy atomfizikus, sőt még egy egyszerű egyenletmegoldást sem vár el tőle senki. Mutogatja magát, mert neki ez tetszik, gondolom kúrogat jobbra, balra ahhoz meg bőven elég azon női keret akik terpeszben várják minden nap, hogy Gabó feltöltsön egy képet.
Ha egy nő csak ennyire sikeres a férfiak begyűjtésében az valóban gázos lehet a csajra nézve. 890. legalja prosti is több likeot szed mint Gabó. De ez természetes, mert egy nő mindig sikeresebb lesz a teste mutogatásával. Viszont Gabó szerintem elég puncit kap ahhoz, hogy ne legyen depressziós.
Én nem védem Gabót, sőt a bicska is kinyílik a zsebemben az ilyen majmoktól. De, ha elvonatkoztatok attól, hogy én mennyire sutyeráknak nézem őket, akkor talán joggal gondolom azt, hogy abban amit ő képvisel és átél abban ő nagyon sikeres.
Én nem akarom mutogatni magam és nem akarok sok nőt felpróbálni, de ha ezt szeretném könnyen irigykedhetnék Gabóra, hogy neki ez milyen jól megy még, ha "csak" 365-en akarják lemélytorkozni abból a 44 ezer likeoloból.
Nőként mondom hogy nem jön be, se a teste, se a feje, se pedig belsőre.
Egy buta, bunkó, beképzelt izomagyú kefélő gép, aki csalja a barátnőit.
Ha ennyire szeret csajozni ne tartson maga mellett állandó partnert, ilyen egyszerű. Vagy közölje az aktuális barátnőjével, hogy ő ilyen, nem tud hűséges maradni, vagy elfogadja vagy nem. Nem pedig hazudozik, eltűnik, sunyiban félremegy....
Egy videóban hallottam beszélni, olyan mintha fogyatékos lenne kissé vagy egy 6 éves szintjén lenne. Trágár is.
A feje is gáz, ilyen kis nyálas, széles kocka feje van, kisfiús is.
Én nem tudom az Ági hogy tudott vele lenni, mit látott benne.
És akik buknak rá csajok nem tudom mit esznek rajta. Hisz elé ha megszólal, lerí róla egy suttyó paraszt.
De szerintem nem kár azokért a nőkért, akiknek ő bejön, felszínes buta pפcsáknak lehet az esete akik leragadnak az izmainál.
Kicsit is értelmes nőnek ez a proli majom nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!