Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nektek bejön Pumped...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek bejön Pumped Gabó? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Az összhatást tekintve tetszik Nektek, vagy egy igazi antiférfi? Vagy külsőre bejön, de amúgy nem?

Ti lennétek a párja, Ági helyében, aki már 30-as, érett nőként családra vágyna, de mégis ezzel a fiatal sráccal b....a a rezet? Mit gondoltok a kapcsolatukról?

2017. márc. 20. 10:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az az a majom amelyik homopronot is bevállalt... Ez nem férfi a szememben.
2017. márc. 20. 11:36
 12/25 anonim ***** válasza:
85%
Szted akinek bejön, az tud írni-olvasni? :)
2017. márc. 20. 11:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem jön be.Számomra taszító mint ember

Nem gondolok róluk semmit, nem is kell!

Ha ők jól megvannak, akkor kit érdekel mások véleménye?

2017. márc. 20. 11:54
 14/25 anonim ***** válasza:

Annyit tudok róluk, amit letolnak a torkomon műsorajánló címen.

Két tehetséges médiaprostituált, aki jól megél abból, hogy az, aki. Ezen kívül semmihez se értenek, de ez elég ahhoz, hogy celeb legyen.

Ja, a kérdésre válaszolva: nem, nem jön be, a csaja se lennék, de pénztárcát cserélhetünk. ;)

Ők csak termékek, ami egyeseknek eladható.

2017. márc. 20. 12:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már róla, láttam is a tévében valahol, valamikor. De nem, nagyon nem jön be a szolis, munka helyett is gyúrós fazon. Nem csak ő nem, úgy alapjáraton sem.
2017. márc. 20. 12:24
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemesen csalódtam a válaszokban, azt hittem, minden nő bele van zúgva:) Köszönöm mindenkinek, és persze várom a továbbiakat.
2017. márc. 20. 12:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
én még akkoriban láttam inkább a csávót a tv-ben mikor felkapták, most nem tudom milyen műsorban nyomja, de gondolom milyen színvonalas lehet. Nekem már akkor baromi taszító volt. Sőt anno láttam azt a videót, amin táncolt, pfuj basszus, azóta is ha eszembe jut a hideg kiráz, mint valami síkos testű gusztustalan kétéltű vonaglana, valahogy a kisugárzása, az egész.. annyira, de annyira taszító. Nem az, ahogy kinéz, én sportolok, ismerőseim is sportolnak, testépítők is vannak, nekem nem azzal van a bajom, hanem a tekintete, ahogy dobálja magát, ahogy beszél, meg amit beszél. Brrrr...
2017. márc. 20. 13:06
 18/25 anonim ***** válasza:

Szinte garantálom, hogy itt alig lesz aki azt mondja, hogy bejön neki. De ez a kérdés sokkal kézzelfoghatóbb módon is megválaszolható. Instagramját követi több mint 44 ezer ember. Közülük rengeteg nő. Az oda feltöltött képeit 2000-es 3000-es létszámban likeolják, többnyire nők. Nem is lett volna muszáj kiírnod ezt a kérdést.

Egyébként nem érdekel sem a Gabó sem az egész pereputtya, de a kedvedért utánanéztem.

2017. márc. 20. 15:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
2000 lajk nem szamit olyan soknak Instagramon egyaltalan. Hetkoznapi bloggerlanyok tobbet kapnak szinten lanyoktol. Nyilvan van akinek bejon, de nem sokaknak.
2017. márc. 20. 15:21
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért szerintem innen gyakoriról van jónéhány srác aki nem kicsit örülne annak a 2000 likenak.
2017. márc. 20. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!