Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a gyönyörű arcú, tökéletes alakú nők kellenek a férfiaknak?
Én úgymond csak egy "középkategóriás" lánynak számítok a férfiak szemében, pedig sminkelek, festem a hajam, divatosan öltözködök, persze nem túlzásokba esve, az átlagtól kicsit vékonyabb vagyok, szerintem nincs vállalhatatlan fejem sem.
Ezek ellenére mégsem keltem fel senki figyelmét, lehet én amolyan "ló nincs jó a szamár is" típus lennék.
A kommunikáció és az ismerkedés nem jelent gondot, de hát nem igazán van kivel, még csak azt sem lehet mondani, hogy a jóképű, izmos férfiak után futnék, mert nem, de minden férfinak csak az álomnő kell, amit én valószínűleg valamiért sosem fogok megtestesíteni...
Az átlagos lányok tényleg nem kellenek senkinek?
20-as, nem tudom.
Munkahelyen meg nincs se időm, se lehetőségem ismerkedni.
Lehet a párkapcsolatot nem nekem találták ki.
Nekem meg pont olyan lány kellene, mint amilyen te vagy. Aki otthon, a négy fal közt éli az életét és rühell emberek közé menni.
Még mielőtt felcsillan a szemed: nem vagyok szépfiú, több mint valószínű, hogy én meg neked nem kellenék. Mindazonáltal csak hogy lásd: vannak, akiknek ez a típus az esetük.
Amiért fordítva a szálkás f...ik a nőknek!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerintem ez is a te irományod lehet. :D
24-es, ezt benézted, nem az enyém!
Nem tehetek róla, hogy mások az én kérdésemből csinálnak egy másik kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!