Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a gyönyörű arcú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a gyönyörű arcú, tökéletes alakú nők kellenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én úgymond csak egy "középkategóriás" lánynak számítok a férfiak szemében, pedig sminkelek, festem a hajam, divatosan öltözködök, persze nem túlzásokba esve, az átlagtól kicsit vékonyabb vagyok, szerintem nincs vállalhatatlan fejem sem.

Ezek ellenére mégsem keltem fel senki figyelmét, lehet én amolyan "ló nincs jó a szamár is" típus lennék.

A kommunikáció és az ismerkedés nem jelent gondot, de hát nem igazán van kivel, még csak azt sem lehet mondani, hogy a jóképű, izmos férfiak után futnék, mert nem, de minden férfinak csak az álomnő kell, amit én valószínűleg valamiért sosem fogok megtestesíteni...

Az átlagos lányok tényleg nem kellenek senkinek?

2017. márc. 19. 18:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20-as, nem tudom.

Munkahelyen meg nincs se időm, se lehetőségem ismerkedni.

Lehet a párkapcsolatot nem nekem találták ki.

2017. márc. 19. 21:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Lehet. Sajnos az embe rnem várhatja, hogy a sült galamb a szájába repül. Nem azt jelenti ez, hogy éjjel-nappal szórakozóhelyekre kell járni, de legalább minimálisan emberek közé.
2017. márc. 19. 22:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont olyan lány kellene, mint amilyen te vagy. Aki otthon, a négy fal közt éli az életét és rühell emberek közé menni.

Még mielőtt felcsillan a szemed: nem vagyok szépfiú, több mint valószínű, hogy én meg neked nem kellenék. Mindazonáltal csak hogy lásd: vannak, akiknek ez a típus az esetük.

2017. márc. 19. 22:19
 24/28 anonim ***** válasza:

Amiért fordítva a szálkás f...ik a nőknek!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerintem ez is a te irományod lehet. :D

2017. márc. 19. 22:58
 25/28 A kérdező kommentje:

24-es, ezt benézted, nem az enyém!

Nem tehetek róla, hogy mások az én kérdésemből csinálnak egy másik kérdést.

2017. márc. 20. 08:50
 26/28 anonim ***** válasza:
44%
mert a nöknek is töléletes férfi kell
2017. márc. 20. 09:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Na nekem is szimpatikus egy 4 fal közti átlag nő, bár én szeretek kimozdulni, de nem éppen az emberek közé (sztárbáxba, vagy diszkóba, vagy egyéb heringneveldékbe), hanem a természetbe, és szűk baráti körbe. Csak hát a 4 fal között nem talál rád senki...
2017. márc. 20. 09:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha mutatsz képet, akkor megmondjuk, hogy mi a probléma.
2017. ápr. 9. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!