Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a gyönyörű arcú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a gyönyörű arcú, tökéletes alakú nők kellenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én úgymond csak egy "középkategóriás" lánynak számítok a férfiak szemében, pedig sminkelek, festem a hajam, divatosan öltözködök, persze nem túlzásokba esve, az átlagtól kicsit vékonyabb vagyok, szerintem nincs vállalhatatlan fejem sem.

Ezek ellenére mégsem keltem fel senki figyelmét, lehet én amolyan "ló nincs jó a szamár is" típus lennék.

A kommunikáció és az ismerkedés nem jelent gondot, de hát nem igazán van kivel, még csak azt sem lehet mondani, hogy a jóképű, izmos férfiak után futnék, mert nem, de minden férfinak csak az álomnő kell, amit én valószínűleg valamiért sosem fogok megtestesíteni...

Az átlagos lányok tényleg nem kellenek senkinek?

2017. márc. 19. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, én az 5. válaszló vagyok. Azt nem vágod hogy ízlések és pofonok? Ami nekem tökéletes az másnak rémálom és fordítva? Nincs olyan hogy tökéletes alak, van a csinos, a nagyobb mell, vékony derék és közepesen széles csípő. Hosszú haj, ugyanolyan színű köröm mint haj, egyező hogy és melltartó, stb ez az ideális. De van akinek ez a rémálom, mert ő pont az extra vékonyt szereti mint te, pici cicivel vagy épp a teltebbet. Találd meg azt aki kell.
2017. márc. 19. 19:26
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem, hogy az átlagos külsőddel lenne gond. Az átlagos nők többnyire sikeresek, főleg az átlagos férfiaknál. Vagy nem volt szerencséd vagy valami máson csúszol el.
2017. márc. 19. 19:44
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Az átlagos lányok kelendőbbek, mint a feltűnően szépek, mert elérhetőnek tűnnek. Más gond lehet veled.
2017. márc. 19. 19:55
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Én egy jóképű, intelligens pasas vagyok, ezért jogom van a tökéletes alakú széparcú nőkhöz.

Ez van.

Van, aki megteheti hogy jár ilyenekkel, van, aki nem.

A többségnek csak a "maradék" jut, de én a jövőben nem kevés bombázót fogok kefélni. :-)

2017. márc. 19. 19:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor te egy egészen különleges lány lehetsz, ugyanis te vagy első ezen bolygón, aki iránt egyáltalában nem érdeklődnek a srácok. Elég hihető. Érdekes, a nőtársaid itt folyton arra panaszkodnak, mennyire igénytelenek a férfiak és mindenkire rámozdulnak, csak luk legyen a két lába között.
2017. márc. 19. 20:14
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem járok szórakozóhelyekre, és ha nem muszáj emberek közé se.
2017. márc. 19. 20:29
 17/28 anonim ***** válasza:
Talán akkor ez a baj, nem? Neki ez nem tetszik.
2017. márc. 19. 21:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Most őszintén, divat még ez az "idegenek leszólítása utcán/bárhol"? Én egyszer sem tettem ilyet, nem is értem milyen alapon lehetne flörtölni/ismerkedni utcán. Aki ismerkedni akar, menjen el egy olyan helyre, vagy kérjen meg barátot/barátnőt, hogy mutasson be valakinek az ő ismerősei közül. Vagy rosszul látom? Ma még tényleg van olyan lány, aki arra vár hogy majd idegenek fogják leszólítani, akivel pont szimpatizálni is fog? Kérdező, egyetem? Munkahely? Ismerősök? Szerintem ők tudnának ajánlani valakit, akivel még mindig nagyobb a esély,hogy kialakul több is, mintsem valami hülyébe botlani az utcán. 100 emberből potenciálisan 85 gyépés aki előtted elmegy. Csak mindenki jól titkolja.
2017. márc. 19. 21:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Plusz a legapabb dolog: Legalább legyen meg a szándék hogy a legjobbat kihozd magadból. Tegyél érte!
2017. márc. 19. 21:17
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem járok szórakozóhelyekre, és ha nem muszáj emberek közé se.

Akkor mégis a 4 fal közül, amelyik körül vesz melyiktől várod, hogy tetsz neki?

2017. márc. 19. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!