Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magukat csúnyának tartó pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magukat csúnyának tartó pasik akik azt mondják, hogy a külsejük miatt nem találnak barátnőt! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Tessék megnézni ezt!

[link]

Ezek után szerintem felesleges a külsőre fogni a sikertelenséget.

2017. márc. 19. 15:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

Ja, szóval ha valaki megnyeri a lottót, akkor miért nem nyerem meg én is? Hiszen neki sikerült!

Amúgy nem a külső az egyetlen ok, azaz az csak egy része az igazi oknak, ami pedig az első benyomás már-már isteni imádata. Az 1920-as évektől fogva a társadalom az extrovertáltakra épül, nem a valódi jellem számít, hanem az, hogy hogyan adod el magad, mennyire vagy hangos és látványos, és ha elsőre nem sikerül lenyűgözni a másikat, akkor már ejtve is vagy, mert van másik. Azt mondják, nincs idő a mélyebb átgondolásra, mert úgyis jön mindjárt valaki, aki a felszínen jó, tehát akkor biztosan belül is jó - persze ez a következtetés sok esetben téves, de ez nem zavarja őket.

Az első benyomásnak pedig fontos része a külső. Ez a srác sem simán csak csúnya, hanem látványosan, és pusztán azzal, hogy látványos (meg mert brandet csinált belőle) máris ellensúlyozta. Nekem is volt barátnőm, amikor sokkal csúnyább voltam, de most, hogy csak simán csúnya vagyok, mintha levegőből lennék.

De persze biztos az én egyéni hibám, senki másé, tök hiába lehet velem beszélgetni bármilyen témáról, teljesen véletlenül akkor szakad meg a beszélgetés, ha képet küldök, teljesen jogosan kapom a színtiszta ignorálást cserébe a lányoktól, teljesen hiába állapítja meg kb mindenki rólam, aki beszélget velem, hogy kifejezetten értelmes vagyok, teljesen hiába illeszkedtem be jól az új munkahelyem csapatába és dicsérik a munkámat, teljesen hiába rendelkezem azokkal a személyiségjegyekkel (is) amiket sokszor "a vágyott férfi" jegyeiként hoznak fel. Valójában biztos én is csak egy buta, hisztis, negatív, rosszindulatú, szexista kis mitugrász vagyok, mert sokkkkkkal egyszerűbb ezt hinni és ezt hajtogatni, mint belátni, hogy egyeseknél a probléma kissé összetettebb. És amikor mindezek után merem magam kicsit rosszul érezni (mert érző lény vagyok ugye), mert rohadtul nem azt a hozzáállást kapom vissza, amit én nyújtok, akkor meg végleg elásom magam, hiszen ha nem tűröm vigyorogva a végtelen+1 kicseszést is, akkor nem is lehetek jó ember.

Hát köszönöm szépen.

2017. márc. 19. 16:27
 22/31 anonim ***** válasza:
90%

Örülök, hogy bejött neki az élet, becsülendő az, amit elért és az is amit csinál. Viszont arra, amit a kérdező ezzel bizonyítani szeretne, szerintem pont nem jó. Ugyanis ez csak annyit bizonyít, hogy van a Földön 1 olyan nő (ráadásul csinos is), aki a külsőségek mögé látva megtalálta benne a férfit.

"Jelenleg motivációs trénerként járja a világot." Ilyenkor a barátnőjét is elvihetné magával, aki pedig "motivációs trénerként" a többi nőnek mutathatná meg, hogy nem a külső alapján kellene ítélni. Mert lányok, hölgyek most őszintén: közületek hányan jönnétek össze egy hasonló férfival?

2017. márc. 19. 17:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondanék, hogy az egész csak a szerencsén múlik. Lesz e-csajod, avagy mégsem? Nem mindenkinek lesz, rengeteg ember magányosan fog meghalni, ez pedig tény.
2017. márc. 19. 17:28
 24/31 anonim ***** válasza:

1 a millióból

meglátjuk meddig lesz vele az a csinos barátnő.. gondolom míg tart körülötte a felhajtás és a nőnek nem kell elmennie dolgozni.

2017. márc. 19. 18:02
 25/31 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy attól még, hogy van egyetlen nyomorult, akinek bejött az élet még nem jelenti azt, hogy a maradék 10 milliónak is eljön majd az ideje"

Azt ítélet napig várhatta volna ez a szerencsétlen, hogy eljöjjön az ideje. Vajon hányan gondolják egyből azt, hogy óóó én a helyébe már felkötöttem volna magam?! Biztosak lehettek benne, hogy ő is gondolt rá, neki is kényelmesebb lett volna elvonulni és szökőévente emberek közé menni, belekeseredni a helyzetébe és az egész életét önsajnáltatással tölteni. Ehelyett ő vette a bátorságot(!) ,hogy ilyen fejjel kiállt a nyilvánosság elé, hogy igen ez én vagyok. Sokan még teljesen normális emberként nem merik felvállalni magukat, mert jaj más mit szól. Pedig neki olyan a feje mintha valamit elcsesztek volna photoshop-ban. És nyilván jófej/normális ember hiszen nem adta fel, lett nője is és gondolom hamar rájött, hogy neki nem a külsejével kell villantania ha puncit akar valaha az életben. Tök logikus az egész mi ebben a hihetetlen?

Persze az embernek alapból könnyebb mindent letagadni meg kifogásokat keresni ahogy itt az elsők között írta már valaki, hogy jaj csak a pénz meg a felhajtás :D Nem keres ez annyi pénzt nyugodjatok meg. És ki "égetné" magát apróért a nyilvánosság előtt ezzel a faszival? Hát olyan akit tényleg megfogott. És az a legviccesebb, hogy ez nem, hogy inspirálná az embereket, hanem még nekiállnak szidni őt meg minket is meg a kérdezőt, hogy hogy merünk pozitívat állítani :DDD

Ti magatoknak köszönhetitek, hogy ott pukkadtok meg ahol vagytok, gondolom egyikőtöknek sincs azért ekkora hendikepje mint a csórinak képzeljétek el ha ő is azt választotta volna mint ti, még "a legrosszabb" nevű felhasználón is túltenne nőgyűlölet szintjén!! :D

2017. márc. 19. 18:25
 26/31 anonim ***** válasza:
40%

"Ilyenkor a barátnőjét is elvihetné magával, aki pedig "motivációs trénerként" a többi nőnek mutathatná meg, hogy nem a külső alapján kellene ítélni."

Aha, ma is volt "mit gondoltok erről a nőről" kérdés, és szarrá lett dagadtozva. Vagy a torszülöttnek JÁR a jó nő, a jó nő meg érje be minden szarral? A férfiak sem érik be azzal.

Azt mondjátok, a külső a férfiaknak nem számít, de ha egy kövér nő szeretné tiszta szívből, nem példálóznátok vele, mert nem a szeretet számít, hanem a derékbőség.

2017. márc. 19. 18:33
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
Taps. Van egy ember,akinek összejött,akkor biztosan a többinek is,ugye?... ne legyél álszent,te is tudod,hogy 100000-ből egynek sikerült,attól a többi 99999 ugyanúgy szarban marad és nem jön össze semmi neki...
2017. márc. 19. 18:47
 28/31 anonim ***** válasza:
73%

Csak egy halovány kérdés azokhoz, akik szerint kizárólag a sikertelen srácok hibája a sikertelenség, merthogy még ennek a srácnak is van valakije: ti hányszor jártatok már nagyon csúnya emberrel? Hányszor adtatok egyáltalán esélyt*? És a többi kérdésben miért azt mondjátok, hogy hát ha elsőre nem jön be, akkor utána nem is fog? Melyikőtöknek jött be ő elsőre? Melyikőtök válaszolna neki mondjuk egy társkeresőn? Nem az van netán a fejetekben, hogy "nem a külső számít, még a nagyon csúnya srácoknak is lehet valakije... na nem én, majd valaki más"?

*tudom, volt aki _egyszer_ adott esélyt egy csúnyának, de szörnyű volt, ergo emiatt teljesen logikus, hogy az összes többi is mind ugyanolyan, és soha többet.

2017. márc. 19. 19:18
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

A kampányaival rengeteg emberhez eljut, és meg tudja találni az 1000000-ból 1-et, aki összejönne vele. Minden csúnyának van párja, csak lehetetlen megtalálnia és megismernie őt. A sok megalázó típusú nő meg elveszi az ember kedvét a próbálkozástól.

Hidd el, pár ilyen után neked sem lenne kedved próbálkozni.

2017. márc. 19. 20:10
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez mutatja, hogy más ország mennyire elfogadó. Mo. az? Tudtok itthoni példát?
2017. márc. 19. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!