Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magukat csúnyának tartó pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magukat csúnyának tartó pasik akik azt mondják, hogy a külsejük miatt nem találnak barátnőt! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Tessék megnézni ezt!

[link]

Ezek után szerintem felesleges a külsőre fogni a sikertelenséget.

2017. márc. 19. 15:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Itt valaki kérdezte, hogy láttunk e már csúnya férfit nővel, csúnya férfit még csúnya nővel sem látni, nem hogy széppel!
2017. márc. 19. 16:11
 12/31 anonim ***** válasza:
23%
Elvagytok tájolva! Nagyon is számít a külső, meg a PÉNZ, BMW meg minden...
2017. márc. 19. 16:13
 13/31 anonim ***** válasza:
18%

"Elvagytok tájolva! Nagyon is számít a külső, meg a PÉNZ, BMW meg minden..."

Egyetértek! Bár szerintem a külső számit leginkább, azért irom ezt, mert hiába próbáltam pl pénzzel csajozni, nem ment.

2017. márc. 19. 16:14
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
A sok kifogáskeresés tesz titeket sikertelenné, nem a külsőtök!
2017. márc. 19. 16:16
 15/31 anonim ***** válasza:
26%

Olyan jó, hogy már megint olyan példát hoztok ami a médiában van közzétéve. Ennek a felét sem lehet elhinni, sőt a felének a negyedét sem.

Ha igaz lenne minden ami a médiában le van írva, már rég nem lenne emberiség.

2017. márc. 19. 16:17
 16/31 anonim ***** válasza:

[link]

Akik szerint kamu a nő, itt az instája.

2017. márc. 19. 16:17
 17/31 anonim ***** válasza:
Andy Vajnát is már otthagyta Timike, kivándorolt Amerikába, szóval a külső azért elég erősen számit...
2017. márc. 19. 16:18
 18/31 Mi közöd Tőle ***** válasza:
98%

Le a kalappal a srác előtt. Ha gyermekkorában nem volt teljesen hermetikusan elszigetelve a világtól, és járt közösségbe (ovi,suli), akkor ott vajon mennyi piszkálást kaphatott az arca miatt? Ő nem hitte el azokat, vagy ha mégis már túltette magát és rájött, hogy a maga nemében tökéletes.

Tetszenek nekem az ilyen emberek. Ő odateszi magát kőkeményen az induláskor kapott hátránya ellenére is. Mások, sokkal jobb adottságokkal meg saját magukat ássák el jó mélyre.

Igazából bármit gondolsz igazad van. Pláne ha kitartasz a végsőkig. Ha azt hiszed, hogy egy szerencsétlen nyomorék vagy, akkor igazad van. Ha azt, hogy egy csodálatos ember kívül belül, akkor is igazad van.

2017. márc. 19. 16:25
 19/31 anonim ***** válasza:

az, hogy modellkedik, nem jelenti, hogy barátnője is van.

egyébként meg az utcán kéne szétnézni, ott is lehet látni példákat.

2017. márc. 19. 16:27
 20/31 anonim ***** válasza:
31%

Szegény faszi úgy néz ki, mint Bozont, aki túladagolta az LSD-t és örökre egy trip-be lett zárva.

Amúgy attól még, hogy van egyetlen nyomorult, akinek bejött az élet még nem jelenti azt, hogy a maradék 10 milliónak is eljön majd az ideje. Én a nyakamba tudom tenni a lábam és ki tudom úgy tolni magam korláton hússzor, akkor most mondjam azt, hogy mindenki másnak is sikerülni fog csak azért, mert nekem, egy embernek a millióból sikerült? Meg a nagy lófaszt....

Mellesleg áruld már el mit csináljon az a 160 centis, kopaszodó, csapott homlokú mongoloid, aki épp most készül felakasztani magát, mert 30 év alatt semmi nem jött össze neki? Neki is belinkeled ezt a cikket és azt mondod neki, hogy "fel a fejjel te ronda rakás szar, látod neki is sikerült, aztán ő is úgy néz ki, mint aki elől Freddy Krueger menekülne rémálmában".

Te álszent népművészeti cserépedény, remélem lezabálja majd az arcod egy keselyű és akkor majd nézegetheted ezt a szerencsétlent, mert hogy segíteni nem fog rajtad se ember se isten az hétszentség.

2017. márc. 19. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!