Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukat csúnyának tartó pasik akik azt mondják, hogy a külsejük miatt nem találnak barátnőt! Ehhez mit szóltok?
Tessék megnézni ezt!
Ezek után szerintem felesleges a külsőre fogni a sikertelenséget.
"Elvagytok tájolva! Nagyon is számít a külső, meg a PÉNZ, BMW meg minden..."
Egyetértek! Bár szerintem a külső számit leginkább, azért irom ezt, mert hiába próbáltam pl pénzzel csajozni, nem ment.
Olyan jó, hogy már megint olyan példát hoztok ami a médiában van közzétéve. Ennek a felét sem lehet elhinni, sőt a felének a negyedét sem.
Ha igaz lenne minden ami a médiában le van írva, már rég nem lenne emberiség.
Le a kalappal a srác előtt. Ha gyermekkorában nem volt teljesen hermetikusan elszigetelve a világtól, és járt közösségbe (ovi,suli), akkor ott vajon mennyi piszkálást kaphatott az arca miatt? Ő nem hitte el azokat, vagy ha mégis már túltette magát és rájött, hogy a maga nemében tökéletes.
Tetszenek nekem az ilyen emberek. Ő odateszi magát kőkeményen az induláskor kapott hátránya ellenére is. Mások, sokkal jobb adottságokkal meg saját magukat ássák el jó mélyre.
Igazából bármit gondolsz igazad van. Pláne ha kitartasz a végsőkig. Ha azt hiszed, hogy egy szerencsétlen nyomorék vagy, akkor igazad van. Ha azt, hogy egy csodálatos ember kívül belül, akkor is igazad van.
az, hogy modellkedik, nem jelenti, hogy barátnője is van.
egyébként meg az utcán kéne szétnézni, ott is lehet látni példákat.
Szegény faszi úgy néz ki, mint Bozont, aki túladagolta az LSD-t és örökre egy trip-be lett zárva.
Amúgy attól még, hogy van egyetlen nyomorult, akinek bejött az élet még nem jelenti azt, hogy a maradék 10 milliónak is eljön majd az ideje. Én a nyakamba tudom tenni a lábam és ki tudom úgy tolni magam korláton hússzor, akkor most mondjam azt, hogy mindenki másnak is sikerülni fog csak azért, mert nekem, egy embernek a millióból sikerült? Meg a nagy lófaszt....
Mellesleg áruld már el mit csináljon az a 160 centis, kopaszodó, csapott homlokú mongoloid, aki épp most készül felakasztani magát, mert 30 év alatt semmi nem jött össze neki? Neki is belinkeled ezt a cikket és azt mondod neki, hogy "fel a fejjel te ronda rakás szar, látod neki is sikerült, aztán ő is úgy néz ki, mint aki elől Freddy Krueger menekülne rémálmában".
Te álszent népművészeti cserépedény, remélem lezabálja majd az arcod egy keselyű és akkor majd nézegetheted ezt a szerencsétlent, mert hogy segíteni nem fog rajtad se ember se isten az hétszentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!