Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tapasztaljátok az ismerkedős oldalakon a nők részéről? Mi lehet ennek az oka?
ZÁRJUK LE EZT A TÉMÁT EGYSZER ÉS MINDENKORRA:
MERT CSAK A NAGYON JÓKÉPŰ, IZMOS, STÍLUSOS, SIKERES, GAZDAG FÉRFIAK KELLENEK NEKIK, SENKI MÁS, A TÖBBIVEL MAXIMUM UNALOMŰZÉS/SZÓRAKOZÁS CÉLJÁBÓL BESZÉLNEK.
@4
Ja hogy még a jóképűek is ezt kapják? Az... király, nem tudom, miért fűztem ekkora reményeket a netes társkereséshez pár hónapja puhos, dagadt, szemüveges, hipszterszakállas gyerekként. Mondjuk jól belegondolva egyszer kaptam választ én is, ugyanaz volt a reakciója a csajnak, mit amit te leírtál. Értelemszerűen nem foglalkoztam vele tovább.
A nagy kérdés itt inkább az, hogy mi a büdös fenéért regisztrálnak egyáltalán az ilyenek?
6. Erre vagyok én is kíváncsi.
Visszaírnak, meg mondják hogy szimpatikus vagyok, de aztán ennyi. Mindig én kérdezek, ők egy két szavas választ válaszolna. Általában maximális kérdési szintjük, hogy pl megkérdezem a munkájukat és utána elmondják, aztán a végéhez odabiggyesztik, hogy "és te?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!