Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi az, ami miatt szívesen jártok egy nővel?
Nincs senkim, kb senki sem vesz komolyan. Nagyon közvetlen, nyílt vagyok, ezt rengetegen flörtnek élik meg. Jó embernek tartom magam(jó és rossz tulajdonságaim is vannak), szép vagyok, okos,odaadó,szexis, stb
Nyilván nekem se jöhet szóba minden férfi,nekem is van zsánerem,ilyesmi, de meg tud fogni egy nem tipikus jóképű fazon,akinek jó a dumája.
Nektek mi az, amivel megfognak? Nyilván ez mindenkinek más. Próbálok okosodni a férfiak lelki világat illetően.
22 N
#9nek:
"érzem magam mellette."
Egyébként nem vagy az? Egy nőtől várod, hogy legyél valamilyen?
#10nek
Látod, nem vagyok én olyan reménytelen eset.
Én is érzem azt sokszor, hogy nem lehet dumálni a pasikkal. Persze vannak.kivételek,különben kihaltunk volna.
"Egyébként nem vagy az? Egy nőtől várod, hogy legyél valamilyen? "
Más-más nő más-mást hoz ki belőlem.
De ez a nőkre is igaz, mostani példa: ugyanaz a nő mocskos vadállat az ágyban egyik férfi mellett és egy prűd plcsa a másik mellett. Hosszú kapcsolat mindkettő, tehát nem arról van szó, hogy nem jön be neki a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!