Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Tis szívesen jártok el randizni?
Figyelt kérdés
Mert én már nem, nagyon nem. Hiába van az randi után, hogy megkérdem, mi a benyomása rólam. 7 ből 6 nő (ennyi randim volt fél év alatt) elmondja, hogy én vagyok a leghelyesebb, legviccesebb stb férfi a földön (azt mondják tényleg), de sosincs második randi. Ha elhívom 2. ra, akkor ezer kifogással jönnek, meg ajd 3 hét múlva el tudnak jönni stb. Írni egyik sem ír magától, mindig csak én keressem. Van értelme randizni. 32 F.2016. júl. 22. 09:28
1/11 A kérdező kommentje:
Van értelme?
2016. júl. 22. 09:28
2/11 anonim válasza:
én szeretek eljárni, élvezem őket...
szerintem ne add fel, próbálkozz, még nem találtad meg akit keresel...
23F
3/11 anonim válasza:
Fú, hát ismeretlenekkel nem. Az mindig elég szresszes. Jobban szeretem ha egy ideje már ismerem a másikat, úgy kicsit felszabadultabb vagyok.
4/11 anonim válasza:
Nemtom, újabban mèg randiig sem jutok el :D
5/11 anonim válasza:
Akivel lesz összhang, meg kell találni. Lehet, csak az ötvenediknél lesz olyan. Amit mondanak, sablonos, elvárt dolgok.
Te sem fogod az mondani a végén, bocsi de hülyén nézel ki.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak én nem szeretem a hazugságot.
2016. júl. 22. 10:07
7/11 anonim válasza:
Sok eszed lehet, ha megkérdezed randi után hogy mi a benyomása rólad:D
Randizni azért megy el az ember hogy összejöjjön azzal akivel szimpatizálnak egymással. Közben smárolni kezdtek, meg kézen fogja kezdtek járni és voilá!
32 éves tökfej!
8/11 A kérdező kommentje:
Első randin smárolni? Nem mindenki egyforma. Úgy meg nem könnyű összejönni valakivel, ha ő nem keres, csak te őt. Bár neked ezek szerint ez is megy...
2016. júl. 22. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!