Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mi az, ami miatt szívesen jártok egy nővel?
Nincs senkim, kb senki sem vesz komolyan. Nagyon közvetlen, nyílt vagyok, ezt rengetegen flörtnek élik meg. Jó embernek tartom magam(jó és rossz tulajdonságaim is vannak), szép vagyok, okos,odaadó,szexis, stb
Nyilván nekem se jöhet szóba minden férfi,nekem is van zsánerem,ilyesmi, de meg tud fogni egy nem tipikus jóképű fazon,akinek jó a dumája.
Nektek mi az, amivel megfognak? Nyilván ez mindenkinek más. Próbálok okosodni a férfiak lelki világat illetően.
22 N
Kedves, SZERÉNY, odaadó, segítőkész. És főleg vidám, pozitív energiával tölt fel.
A külső nem igazán fontos nekem, legfeljebb annyira, hogy szeressem, szimpatikus legyen elejétől fogva.
- OFF tudom, de eddig hány privátot kaptál a reménytelen gyakoris örökszűz fiúktól? -
Amúgy meg a férfiak 99 százalékának három elvárása van a nők felé: ne legyen őrült (lásd. ne legyen egy érzelmileg és/vagy szellemileg instabil személy), ne legyen annyira ronda, hogy ha lemegy a bányába, akkor feljön a szén, illetve lehessen vele legalább 10 szónál hosszabb mondatokkal kommunikálni (el se hinnéd hány nő képtelen az 1-2 szavas válaszokon kívül hozzászólni egy beszélgetéshez). Ha ezzel a 3 dologgal NEM rendelkezel, akkor a férfiak nagyobbik hányadánál zöld utad van.
Először is már ismerkedésnél érezzem azt, hogy komolyan érdeklem, mint férfi, ne csak "igen, nem, nem tudom" válaszokat adjon. Nem kell túl nyitottnak lennie, mivel én sem vagyok az, de azért annyira ne is zárkózzon be, hogy harapófogóval kelljen belőle kihúzni mindent. Pl. ha valami gondja, problémája van, azt érthetően mondja el, nem vagyok mentalista és nem is szeretnék az lenni. Nagyjából legyen tisztába saját magával, (külsőleg és belsőleg is) mindenkinek vannak erősségei, gyengéi, ezeket tudja a helyén kezelni (pl. adott esetben sokkal jobban bejön egy olyan nő, aki bár kicsit duci, de ezt csinos öltözködéssel korrigálni tudja, mint egy olyan, akinek bár jobb alakja van, ezért még mindig 18-nak hiszi magát és úgy is öltözik). Legyenek közös témáink, ne csak az időjárásról, meg a napi gondokról lehessen vele beszélni.
A legfontosabbat pedig a végére hagytam: nem főnökre vagy új szülőre van szükségem, hanem társra, aki elfogadja azt, hogy attól, hogy együtt vagyunk még vannak olyan dolgaim, amiket esetleg nélküle szeretnék csinálni (pl. egy hobbi, amit Ő nem szeret). Természetesen ez oda-vissza működik.
36\F
Amivel megfog egy nő:
1, van benne élet;
2, tud harcias lenni a megfelelő időben, helyen, viszont tud érzelmes lenni azzal szemben, akit Ő erre érdemesnek talál;
3, ápolt lába van.
kisugárzás
humor
őszinte értékek
mosoly
És az olyanok, akiket a Jó duma nem fog meg, mert nem dumával kell tartós kapcsolatot "szerezni", és remélem a másik fél sem annyira sekélyes, hogy a belső tulajdonságaim helyett dumával ágyba vihetem. 26f
Köszönöm szépen a válaszokat.
Na igen, azzal nem vádoltak még meg, hogy szerény vagyok.
Érdekes dolgokat írtatok, egyik sem túl "nagy igény".
Nekem a jó duma azt jelenti, hogy tudunk értelmesen dumálni, illetve humoros. Nem szeretem a szótlan,zárkózott pasikat.
Tényleg eltérőek a preferenciák, jópofa, hogy többeteknek három dolog fontos(túl sok népmese
Akkor itt van még plusz három az előzőhöz:
Ha humorosnak, férfiasnak, okosnak érzem magam mellette.
"Nekem a jó duma azt jelenti, hogy tudunk értelmesen dumálni, illetve humoros. Nem szeretem a szótlan,zárkózott pasikat. "
Na azért!:D lehet nem hiszed el, de a nőkről mondják mennyit beszélnek...aha kb nem így van. Legtöbbnek nincs humora, nincs saját véleménye max a saját bajait életét tudja sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!