Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy interneten amelyik nő értelmes kedves normális az álltalában kövér?
Szerintem a legkisebb mértékben sem súlyfüggő ki milyen személyiség. Nyilván valamilyen szinten kihat az emberre, az hogy a kövéreket általánosságban véve lenézik.... (bár nonszensz, mert ezzel az erővel bárkit le lehetne. A szemüvegeseket, a csámpásakat, a soványakat, a kopaszokat, a kapafogúakat, az alacsonyakat, de épp így a langalétákat is stb.) Szóval emiatt kompenzálhat úgy, hogy intelligensebb az átlagnál...épp azért, mert tudja, hogy milyen nyomorék, felszínes, semmirevaló világban élünk....de azért ez sem releváns. Egy megfelelő önismerettel, önképpel, önbecsüléssel rendelkező ember pont olyan, amilyen. Nem fogja őt befolyásolni a külvilág véleménye és kritikája..tehát önmagát adja, akár tetszik, akár nem..súlytól, kinézettől függetlenül.
De amúgy miért baj, ha kövér a nő? Azért mert valakin van 20 kg felesleg, még lehet vonzó, csinos, ápolt és szexi is..... Szerintem.
A kedvesség nem a testtömegtől függ, bár azzal összefügghet, hogy a nagyon kövér nők azért kedvesebbek általában vagy viccesebbek, mert az egójuk nincs az egekben, megalázták már őket egy párszor, alázatosabbak, érzékenyebbek, így toleránsabbak is lesznek.
Igazából ez nem csak a kövérekről mondható el, hanem minden más olyan emberről, aki testileg vagy lelkileg valamiféle bibit hordoz magán, valamiféle szépséghibát, ami alázatra tanította és érzékenyebb lélek lett.
Nyilván egy modell alkatú nő könnyebben lesz bunkó és felszínes, mert ő hozzászokott ahhoz hogy szeretik, hogy népszerűbb és állandóan van aki érdeklődik iránta.
Ezzel szemben egy kövérebb vagy valamilyen más szépséghibával vagy lelki problémával küszködő nő, akinek nincs nagy társasága és a férfiak sem keresik a társaságát sokkal érzékenyebb személyiség, ebből adódóan kedvesebb és alkalmazkodóbb.
Hát fene sem tudja.van rajtam csippenteni való itt ott és általában mindenkivel szót értek sőt talán kedvelnek is😏
Szerintem ez abból fakad hogy létrejön egy fajta kompenzáció. Így ha a belsőbe beleszeretsz akkor a külsőt lehet hogy tolerálja. Nálam legalábbis ilyesmi lehet😊😊
Nem tudom, életemben nem hittem, hogy a hájnak köze van ahhoz, milyen ember vagyok. Általában kedves vagyok. De úgy viselkedem másokkal, ahogy bánnak velem. Bár nem nagyon szólnak hozzám, mert minél nagyobb valaki, annál láthatatlanabb, de nem vagyok kiéhezve emberi kapcsolatokra, hogy lábtörlőként lehessen velem bánni.
Pont mivel nem kaptam bókokat, úgymond magamnak kellett bókolnom. Ismerem a jó és a rossz tulajdonságaimat is. Normális önbizalmam van. És ez az önbizalom nem a külsőmtől függ, hanem a belsőmtől. Nem vehetik el tőlem. Az idő sem.
Nem csak ők... van néhány szép normál alkatú nő is aki kedves normáls, de ha egy nő nem túl kívánatos, akkor rá van szorulva, hogy értelmes, kedves, normális legyen.
Egy szép nő, pedig bármit csinálhat, imádni fogják a férfiak, így ők nincsenek annyira rászorulva, csak miután elmaradozik a havi vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!