Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, igaz, hogy a mai férfiak nem tudnak udvarolni? Ennyire rossz lenne a helyzet?
Több olyan esetről is hallani, hogy külföldi párt választottak magyar nők pont az említett probléma miatt. Ennyire passzívak, elkényelmesedettek a magyar férfiak vagy simán csak rájöttek, hogy az udvarlás divatjamúlt dolog és nem célravezető?
Vagy csak arról van szó, hogy ma is van udvarlás, csak átalakult, felgyorsult a folyamata? Hölgyek, hogy látjátok a helyzetet?
10#
Magasról leszarom mit hiszel, egyértelmű, hogy a srácot azért utasították vissza, mert bangladesi és mert 170 centi (magyarul cigánynak néz ki). Amúgy a zongoratudása miatt vették fel, a hegedűt meg a gitárt később vette fel, de nem is értem minek magyarázkodom nekem, a kutyámnak se indoklom meg miért kap a fejére a papuccsal ha a bejáróra szarik.
#8 vagyok, azt hiszem itt tisztázni kéne egy-két dolgot, mert nem lesz egyértelmű sajnos az oldal használóinak.
A hiba szerintem ott van, hogy a lányok miatt tanult meg ezeken a hangszereken. Nem maga miatt, hanem hogy MEGFELELJEN. A megfelelési kényszer és az ezzel kézen fogva járó bizonytalanság meg nem működik az ismerkedésben. Az ha szereted önmagad, teszel magadért, és magabiztos vagy már inkább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!