Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy tetszhetek egy "ligámon kívüli" lánynak?
Úgy vettem észre, hogy tetszem egy lánynak. No ez azért nem olyan meglepő egyébként egész jól nézek ki, mostanában viszonylag elégedett vagyok magammal de azért van egy józan rálátásom, hogy nem vagyok 10/10-es pasi és nyilván soha nem is leszek.
De az említett lány akiről írtam nem az én súlycsoportom. Őt aztán tényleg mindenki megnézi, ha valakinek megemlítem a nevét tudják kiről van szó mert nagyon sokan oda-vissza vannak érte, persze ez tök érthető is. Szép vékony, hosszú barna haj, hatalmas kék szemek, gyönyörű arca is van és jó magas, ráadásul nálam magasabb is :/ Egyébként amennyire én láttam és olvasgattam a közösségi oldalain szerintem tök értelmes és normális lány is, furcsa is hogy egyedülálló.
Igazából eléggé egyértelmű jeleket láttam rajta, hogy tetszem neki de igazából nem tudom hova tenni. Például ha a közelemben van és ránézek akkor látom, hogy néz és egyből lesüti a tekintetét, eleinte szemeztem vele párszor de mostanában ezt csinálja. Hallottam már azt is, hogy rólam beszél a barátnőjével, ha elmegyek arra akkor összesúgnak nevetnek stb. Ezek tök egyértelmű jelek legalábbis eddigi tapasztaltaim alapján.
Persze először gondoltam olyanokra is, hogy irritálom/zavarom vagy ilyesmi de erre nincs normális érvem mivel azért relatív ritkán látom heti 1-2x maximum és nem "zaklatom" tényleg semmi csak néha megnézem igazából ennyi. Szerintetek tetszem neki? Nem akarok felesleges felhajtást sem se kellemetlenséget szóval csak akkor szeretnék próbálkozni ha tényleg lehet nála esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!