Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? 23N
Neten probaltam de nagyon hamar kiakaszt, nem nekem valo.
Eloben konnyen ismerkedem de pl bulizni a barataimmal jarok es ok tobbsegben fiuk, nyilvan egy "ferfikoszoruval" nehez lenne pasizni mert mindig azt hiszik hogy valamelyiknek a csaja vagyok. De ha szoba is elegyedek fiukkal, tipikus "mai fiatalok" akadnak, akiket anyuci apuci tart el es minden hetvegen szetcsapjak magukat. En meg nem ilyen vagyok...
Tanacstalan vagyok.
23N
Én is ilyen cipőben járok,kérdező.
Aki akar írhat,28-39-év közötti férfiak. HB megyéből 26/N
Mondjuk nem pasikkal kellene körbe venned magad és talán nem lenne ez. Vagy, miért nem jössz össze valamelyikkel?
Én mint férfi, pl, rühellem, ha egy lány fiúkkal lóg.
Igaz nincs is barátnőm, mert nem keresem...
Ebben a pillanatban, épp szenvedek, mert...
lehet hülye vagyok, de én még mindig nem tettem túl magam egy már majdnem 3 éve véget ért kapcsolaton és ráadásul ma összetalálkoztam exemmel, annyira, hogy kocsival mellette mentem el.. hogy ő felismert e a kocsiból, nem is érdekel, nem köszöntünk egymásnak.
Még mindig fáj, hogy már mással van.
Próbálj találni az egyik hobbidhoz köthető valamiféle csoportot, baráti kört, társaságot, és ha könnyen ismerkedsz, gondolom könnyen be is tudsz illeszkedni.
25F
Miért nem jössz össze valamelyik fiú ismerősöddel?
Amúgy ajálanám a konditermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!