Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok férfi, hogy egy nőnek könnyebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Állandóan azt hozzák fel, hogy egy nőnek minden ujjára jut férfi.

Tegyül fel, hogy igaz (nem az, engem 22 éves koromig összesen két srác hívott el randira).

Ha igaz is, miért lenne könnyű ehy nőnek azért komoly párkapcsolatot találnia, mert minden ujjára jut:

-egy pasi, aki csak dugni akar

-egy elköteleződéstől rettegő

-egy lelkileg szétesett érzelmi roncs, aki pótanyucit keres, akire támaszkodhat

Abszolút nem provokálásból kérdezem, de ilyen férfiakból nem lehet komoly párkapcsolatra alkalmasat találni.

2017. márc. 17. 10:54
1 2 3 4
 31/39 Lazy Lover ***** válasza:
60%
Én úgy vagyok vele, hogy egy nőnek baromi rondának és/vagy agyilag totális zérónak kell lennie, hogy ne tudjon magának férfit találni. Állítom 10 férfiból 7 fog beszélgetni veled, ha odamész hozzájuk és feldobsz egy témát, legyen az bármilyen semmitmondó és üres, ez a szám nőkkel olyan 10-ből jobb esetben is csak másfél. Nőként svédasztal tárul eléd, ha ismerkedni akarsz, a buszmegállótól kezdve, a közintézményeken át, az iskolákig szinte mindenhol vannak olyan férfiak, akik vevők az ilyen közeledésre. Kb. fél nap alatt találhatsz 5-6 olyan pasit, aki hajlandó belemenni egy párkapcsolatba, sőt még a válogatáshoz való jogod is megvan.
2017. márc. 17. 15:37
 32/39 anonim ***** válasza:
33%

Azért mert a pasik 90%-a tényleg csak dugni akar.

Fordítva pedig egy nőnek annyi jut amennyit akarsz.

Tegyük fel ha fordítva lenne tehát a pasiknak jutna annyi női szexpartner h így mindenkire minimum 10. Tehát ingyen v minimális zsetonért cserébe annyit dughatnának amennyit akarnak.

Elárulom ez minden hetero pasi álma csak 95% ezt nem teheti meg.

Mit gondolsz Moammer Kadhafi-nak mért volt háreme ?

Meg Kim Dzsongun-nak mért van ?

Mer a pasikat k....ra nem érdekli a párkapcsolat csak a szex.

Tehát fordítva senki nem élne párkapcsolatban mer minek ? Számukra ez egy felesleges nyűg.

A vicc egyébként az h pont azokat vetik meg akik ezért csak prostival dugnak mer nekik csak az kell. Pedig ők a tisztességesek.

Hát ezért könnyű egy nőnek.

28 F

2017. márc. 17. 16:18
 33/39 anonim ***** válasza:
50%

Ok téged nem érdekel a párkapcsolat, csak a szex, de ezt nem kell kivetíteni. Engem érdekel a párkapcsolat, mert egy nővel szeretnék lenni, hosszú távon. Szexelni, jól érezni magunkat, elmenni nyaralni, dumálni, örököst összehozni, jól ellenni.

Ha máshogy akarnám, járhatnék naponta más szolgáltató lányhoz, ahogy más férfiak is megtehetik... de mégsem...

2017. márc. 17. 16:22
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

"Engem érdekel a párkapcsolat,"

Na ezt a kamu szöveget meg azok a pasik mondják akiknek nincs pénze prostira és az egyetlen esélyük h egy csaj ingyé megszánja őket.

Lásd itt. 20-on éves szűz pasi vok soha nem volt b nőm mit csináljak ? Című 1 milliomos szánnál járó kérdések.

Mit gondolsz mér kell nekik b nő ?

Álszentekkel tele a világ.

2017. márc. 17. 16:41
 35/39 anonim ***** válasza:
46%

Azért, mert nőként biztos, hogy könnyebb :D

Ha most csak a külsőségeket nézzük, akkor a legcsúnyább nőknek is lehet barátjuk, ha akarják, mert mindig van olyan, aki rájuk "fanyalodik", mert pl. túl kanos. Ellenben ez nem működik fordítva.

2017. márc. 17. 18:36
 36/39 anonim ***** válasza:
58%

Mivel nagyban folyik az extrovertált diktatúra éppen, aminek a lényege a látszat, ezért nem csoda, ha sok emberről idővel kiderül, hogy nem is olyan, mint amilyennek látszott elsőre. Egy csomó embernek - most hogy behódolt a diktatúrának, vagy eleve ilyen, azt nem tudom - a legfontosabbak közé tartozik az, hogy milyen képet mutat magáról a többieknek. Hangsúlyozom: KÉPET. És közben nem törődik azzal, hogy mi van a háttérben, mert hát úgyis az a fontos, ami kívül van, mert arra nem akarnak időt vesztegetni, hogy megnézzék, mi van belül, mert hát a többiek sem fognak, és őket gyorsan le kell nyűgözni. Nem azt hallani mindenhonnan, hogy az első benyomás mennyire döntő? Szinte bármilyen témában, bőven a kapcsolati dolgokon túl is. Aztán meg csodálkoznak, hogy elromlik minden, amikor már nem a felszín lép működésbe?

Az ilyen "jaj, sehol nincs normális pasi"-hiszti is egyértelműen ennek a jelenségnek tudható be. A legtöbb nő bevallottan a külsőségekre utazik: kinézet, divatos ruhák, márkás ruhák, hangosság, gyors lenyűgözés, mások előtt villogás ésatöbbi. Aztán meg olyan dolgok miatt sírnak, amit a kiválasztáskor egyáltalán nem is vettek figyelembe! És nem azt mondom, hogy akkor a látszatra a másik véglet lesz a jó (mert hát szeretünk ugye a végletekkel játszadozni), hanem azt, hogy a látszat gyakran csal. És ha bizonyos belső tulajdonságok a fontosak, pl. a megbízhatóság meg a lelki stabilitás, akkor ne az alapján válasszatok párt, hogy elég márkás-e a karórája.

Erre megint csak a saját példámat tudom felhozni: nyilván nem gondolom magam tökéletesnek, de egy csomó olyan tulajdonság megvan bennem, amikkel a vágyott férfit jellemzik, de mivel valahogy az első benyomás nem az, hogy én egy szociális alfa vagyok, esélyt se kapok, hogy ezt megmutathassam. Semmit. Nullát. Aztán lehet tényleg csak olyan rosszul nézek ki (bár szerintem nem), hogy tök hiába vagyok bármilyen...

A cukrászdás analógiát folytatva: a legfinomabb sütiket azért nem választjátok ki, mert nincs hatalmas, színes betűkkel a címkéjükre írva, hogy ez a legfinomabb, legmenőbb, legdivatosabb süti, amiből ha eszel, mindenki szeretni fog. Hanem csak szépen, szerényen ki van rakva egy normális kis tányérra.

2017. márc. 17. 20:33
 37/39 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes itt mindenki hibás csak a férfiak nem :D

Jaj lányok, hát mégis csak igaz volna, mi vagyunk az emberiség rákfenéje? :D Tényleg eredendően gonoszok volnánk? :D Csak azért jöttünk volna a világra, hogy megkeserítsük a kövér, pattanásos fotelhuszár apuci/anyuci kedvenc kicsi fiacskája fajták életét?

Milyen romlott és gonosz lelkek vagyunk mi nők, jaj, mindjárt el is szégyenlem magam.

Édes jó istenem, szedjétek már össze magatokat, álljatok a sarkatokra és ezt a nőgyűlölő hozzáállást is felejtsétek el, mert így az életbe nem lesz nőtök. Egyikünk se szereti ha tárgyként kezeltek minket meg szex játékszerként, márpedig a mama pici fiacskája fajtával ez a legnagyobb probléma, tapasztaltam már, azért nem kelletek senkinek, mert egy nőben nem a társat hanem a cselédet/tárgyat látjátok, aki 0-24 órában vigyázzban állva lesi a kívánságaitokat és tulajdonképpen egy második anyát akartok, akit lehet d*gni...

Sok pasi még manapság sem tekint a nőre emberként vagy indivídumként, hanem tenyészkancaként, hát ne is csodálkozzanak az ilyenek azon, ha nekik nem jut nő, az életbe nem jövünk össze ilyennel, ne is reménykedjetek.

2017. márc. 17. 21:42
 38/39 anonim ***** válasza:
42%
Úgy bírom, amikor valaki leírja, hogy mit kéne/nem kéne tenni egy barátnőért, és engem úgy ignorálnak a fenébe közben, hogy pont azt teszem/nem teszem :DDD
2017. márc. 17. 22:50
 39/39 anonim ***** válasza:

Ezt is benézted, járok én olyan lányokhoz is(tavaly 8 különbözőnél voltam), sőt az egyikkel már olyan jól összebarátkoztunk, hogy csöppet kiléptünk az üzleti keretek közül, tevékenységben, és időben is.

De sajnos én nem vagyok olyan egyszerű mint te, nekem a szex, kis ölelkezés és duma időnként nem elég, csak tűzoltásra jó...

2017. márc. 18. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!