Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy egy nőnek könnyebb a társkeresés?
Állandóan azt hozzák fel, hogy egy nőnek minden ujjára jut férfi.
Tegyül fel, hogy igaz (nem az, engem 22 éves koromig összesen két srác hívott el randira).
Ha igaz is, miért lenne könnyű ehy nőnek azért komoly párkapcsolatot találnia, mert minden ujjára jut:
-egy pasi, aki csak dugni akar
-egy elköteleződéstől rettegő
-egy lelkileg szétesett érzelmi roncs, aki pótanyucit keres, akire támaszkodhat
Abszolút nem provokálásból kérdezem, de ilyen férfiakból nem lehet komoly párkapcsolatra alkalmasat találni.
Ezek a férfiak (és egyre többet látok), nagyon frusztráltak több okból is (az egyik a párkeresési sikertelenség), és erre projektálják az egészet.
Azt nem értik meg, amit te, kérdező és az első válaszoló megfogalmaztak - hogy oké, a figyelem ESETENKÉNT több lehet a nőnek, de ez NEM garantál semmit! Nem jobb és nem rosszabb hosszútávon, mint a kevesebb figyelem.
Miért mondom ezt?
Nagyon fárasztó az 50. randira is úgy elmenni hogy oké van randi, de 49 eddig nem sikerült. Ugyanilyen fárasztó ez nőnek és férfinak.
Ha az elmúlt évek randizásain csak annyit változtatnék, hogy "pasi" helyett "csajt" írok le, így nézne ki -
- voltam randizni csajjal aki el se jött a beígért 1. randira
- volt csaj aki rámakaszkodott első randin pedig nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, dugni meg nem akartam
- randiztam csajjal aki egyből a pénzügyeimről kezdett faggatni
- voltam csajjal aki végig az exéről és a családi gondjairól beszélt
- randiztam csajjal aki olyan ordasul káromkodott és olyan agresszív volt hogy abszolút taszított
- voltam csajjal akivel megdumáltuk, ok, legyen ez csak szexkapcsolat, majd hirtelen eltűnt még az első alkalom előtt
- randiztam csajjal aki kijelentette, ő 1 éven belül családot akar
stb.
Hohó, kedves urak, lám-lám, mit ad az ég, nem tán nemtől függetlenül univerzálisak a gondok??? De.
Persze vannak olyan nők, akik 10-ből 15-ösek, állandóan vannak köröttük férfiak és önismeretben állnak olyan alacsonyan, hogy "mindegy mi csak legyen".
Ezekre a legtöbb férfi a pálya széléről hiába vágyakozik, mert, ha tényleg felszínes a hölgy, úgyse lesz meg a mély boldogság még ha össze is jönnek. Mert mindkettőnek a külsőségek számítanak.
És minél mélyebbre megy az ilyen értékrendi gondolatokban az ember, annál nehezebb megfelelő párt találni, bármilyen nemű is.
kedves utolsó:
az 5 ös vagyok
elárulod, hogy melyik nőt érdekli az első randin az értékrend, és a belső tulajdonság?
ne nevettes már...külső, szem, arc, stílus, pénztárca, hangszín...csak ezek körül megy az egész a nőknek.
mit érek a belső értékeimmel, ha nem kíváncsi rá senki?!
azzal hogy ismerkedek? kíírom a homlokomra?
mikor 18-20 éves csajok csinálnak hülyét belőled és néznek totál senkinek, mert nem vagy egy söprűfejű csigatestű májer, na akkor gondolkozz el azon, hogy jaj de nehéz is a női ismerkedés...
Azért, mert ez tény. A nőket folyamatosan ostromolják a pasik, köztük a normális kapcsolatot kívánók is, bár ők talán kicsit kevésbé nyomulósak, mert van empátiájuk, ráadásul mivel nem/kevésbé adják elő magukat, kevésbé is észrevehetőek a nőknek.
Az ún. rendes pasik többségét a nők észre sem veszik, maximum cuki haverok lehetnek, vagy érzelmi szemeteskukák, akiknek elmondhatja a lány, hogy csalta meg/verte meg a "kihaénnem" "FÉÉÉRFIII", és megvigasztalja.
Tudom, mert én nagyjából ilyen vagyok, és néhány barátom is, akik nem/borzalmasan nehezen találtak párra.
A legutóbbi nehéz párkeresős lány aki mesélt nekem, évente 2 kapcsolatba kezd bele átlagban. A nehéz párkeresős kb rendes fiú meg 5, sőt 10 évente örül ha 1-be belekezdhet...
Férfiaknak nemhogy komoly kapcsolatot nehéz találnia, de még szexkapcsolat is nagyon nehéz, már ha derogál a vetítés, megjátszás, és a majomkodás (mert bizony az alfahím szerep embernél 1:1-ben ugyan az mint amit a majmok csinálnak, és az erre gerjedő nők is szinte pontosan úgy működnek mint bármelyik majomfajta, nézzetek utána).
A nőknek úgy nehéz a társkeresés, mintha egy cukrászdában több-száz édességéből fix összegből próbálná kiválogatni az abból kihozható a legjobbnak tűnő finomságokat.
A férfi pedig egy kukában turkáló csöves, és évek alatt talán talál egy véletlenül kidobott friss krémest (ami egy tök átlag süti semmi extra) TALÁN...
"A nőknek úgy nehéz a társkeresés, mintha egy cukrászdában több-száz édességéből fix összegből próbálná kiválogatni az abból kihozható a legjobbnak tűnő finomságokat. "
Ez úgy hangzik, mintha a nő csak nyerhetne minden választással.
A példa akkor lenne reális, hogy ha azt is hozzátennéd, hogy az ott sorakozó édességek 60-70%-a valójában romlott. És van ugyan, ami már a szagáról-színéről gyanús és így elkerülhető, de sok olyan is van, amire csak akkor jösz rá, ha megetted, és utána 3 napig gyomorrontásod van.
Ez a nők válogatási nehézsége.
Tegyük fel úgy a kérdést kedves kérdező hogy te 22éves korodig hány pasit hívtál el randizni?
Ja hogy egyet sem, na látod ezért nehezebb a férfiaknak.
Nem mindegy hogy a lehúllott almákból válogat valaki a földön ami ugye jóval egyszerűbb, mint hogy van akinek a fát kell megmászni hogy almához jusson. Eldöntheted melyik az egyszerűbb.
Csak megsúgom mielőtt nekesik valaki, igen a lehúllott almák között is van néha tökéletes példány!
Ha egy nőnek van 50 sikertelen randija, benne van a hiba. Ha a pasinak van 50 sikertelen randija, a hiba a nőben van.
Mikor lesztek eléggé férfiak ahhoz, hogy a belsőtöket vizsgáljátok be, ne az autócskátokat? Vagy melyikőtök lesz, aki kiír kérdést, hogy ő egy ronda fogatlan disznó, de hol a topmodell csaj, mert nem tehet róla, csak a szép vonzza...
Akkor jól írtam. Igen, így van. Egy nő csak nyerhet minden választással, mert választhat, és nem igazán őt szokták elutasítani, hanem ő utasítja el/fogadja el a férfit. A férfi még csak nem is választhat, és őt utasítják el, így önbecsülést is veszít az idő, és a randi költségei mellett amit ugye a férfinak kell állnia, mert az a "szokás".
Felcserélted az alanyokat!
javítom neked: "Ha egy férfinak van 50 sikertelen randija, benne van a hiba. Ha a nőnek van 50 sikertelen randija, a hiba a férfiban van."
Így elfogadott és hangoztatott (bár nem helyes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!