Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány már megvagy ugye, beleélhetem magam teljesen?
Interneten megismerkedtem egy nagyon szép, csinos lánnyal lánnyal. Mivel eléggé el vagyok hízva és helyes sem vagyok, ezért nagyon barátnőm sem volt még.
Küldtem neki képet, de ott annyira nem látszik hogy hogy is nézek ki. Ő sokkal több képet küldött és hát elég csinos vonzó nő.
Mondtam neki hogy ennél azért macisabb vagyok stb.
De ő csak mondogatja nekem, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki és így szeretett meg amilyen vagyok és bárhogy nézek ki ő el fog fogadni. És mondogatja mutatja mennyire megkedvelt, megszeretett így internet keresztül is.
Holnap találkozunk én már teljesen beleéltem magam végre lesz egy csinos barátnőm, nehezen tudom elhinni, hogy igaz, annyira boldog vagyok, mosolyodva kelek és fekszek, úgy érzem most rám ragyogott a szerencse nők terén.
haver úgy tűnik összejön, de most jön a neheze :)
24F
ha rajta fekszel, akkor meglesz! se előbb nem, se utána nem biztos.
ne éld bele magad semmibe, hajts teperj míg el nem jutsz oda h megdöntöd...
Ha nem kamu...
Ne éld bele magad. Megszerezni valakit egy dolog, de megtartani is tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!