Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a lány már megvagy ugye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány már megvagy ugye, beleélhetem magam teljesen?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy nagyon szép, csinos lánnyal lánnyal. Mivel eléggé el vagyok hízva és helyes sem vagyok, ezért nagyon barátnőm sem volt még.

Küldtem neki képet, de ott annyira nem látszik hogy hogy is nézek ki. Ő sokkal több képet küldött és hát elég csinos vonzó nő.

Mondtam neki hogy ennél azért macisabb vagyok stb.

De ő csak mondogatja nekem, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki és így szeretett meg amilyen vagyok és bárhogy nézek ki ő el fog fogadni. És mondogatja mutatja mennyire megkedvelt, megszeretett így internet keresztül is.

Holnap találkozunk én már teljesen beleéltem magam végre lesz egy csinos barátnőm, nehezen tudom elhinni, hogy igaz, annyira boldog vagyok, mosolyodva kelek és fekszek, úgy érzem most rám ragyogott a szerencse nők terén.

2017. márc. 16. 13:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

haver úgy tűnik összejön, de most jön a neheze :)

24F

2017. márc. 16. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mérföldről söt a kérdésről hogy mekkora kamu.
2017. márc. 16. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg az első találkozót, mielőtt beleéled magad. Ha jóképű, sportos lennél, akkor sem kéne beleélni magad, mert nagyon sok minden múlik az első találkozáson. Írj, mi volt :) Hajrá!
2017. márc. 16. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu, de ha nem, egyaltalan nem biztos, hogy nem abrandul ki eloben es nem csak a tulsuly miatt, ezer mas oka lehet, eloben mas lesz a viselkedesed, a hangod is fontos, a gesztusok, kisugarzas stb.
2017. márc. 16. 14:33
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

ha rajta fekszel, akkor meglesz! se előbb nem, se utána nem biztos.

ne éld bele magad semmibe, hajts teperj míg el nem jutsz oda h megdöntöd...

2017. márc. 16. 14:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu...

Ne éld bele magad. Megszerezni valakit egy dolog, de megtartani is tudni kell.

2017. márc. 16. 14:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha, de soha nem mondhatod, hogy egy lány már "megvan", nem élheted bele magad teljesen. Csak akkor "lesz meg" és csak akkor tartod meg, ha belefekteted a munkát. Kedvesnek, készségesnek kell lenned, udvariasnak és figyelmesnek, és egyáltalán, jó társnak. Mindez azonban nem lesz egy kicsit sem nehéz, ha szereted.
2017. márc. 16. 15:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne kamu? De nem, nincs meg. Majd ha alattad lesz az ágyban, akkor van meg.
2017. márc. 16. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ne éld bele magad. Nekem is volt, hogy iszonyúan vonzott egy pasi azt hittem azt is eltudnám fogadni, ha 2 feje lenne. Aztán találkoztunk (nem volt két feje), de annyira semmiféle kémia sem volt köztünk, hogy hamvába halt az egész.
2017. márc. 16. 17:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt.
2017. márc. 17. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!