Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nagyon sok ideig egyedülál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyon sok ideig egyedülálló az könnyen perverzé válhat, illetve egyéb rossz hatásai is lehetnek a mentális egészségre nézve?

Figyelt kérdés
És ezeket orvosolhatja egy új és jó kapcsolat?
2017. márc. 13. 20:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tényleg ezekben a ZS. újságokban lehet ilyen tudatformáló cikkeket olvasni
2017. márc. 13. 20:29
 12/22 anonim ***** válasza:

4-es, ki írt ilyet?

Nem kell neked ellenség, önmagad ellensége vagy ilyen paranoid és megkeseredett gondolatvilággal.

2017. márc. 13. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:

sok defektes ember irkál ide

azt sem tudja, hogy mit

2017. márc. 13. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatban élő férfiak között is sok a mentálisan beteg egyén, de nekik elnézik a nők, mert alfahimek, és jól néznek ki... Sajnos ilyen a női gondolkodás. Ha egy csúnya férfi szexelni akar, egy nő legszivesebben azért is rendőrt hivna rá...
2017. márc. 13. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értek egyet ezzel a szélsőséges megközelítéssel, hogy aki eleve normálisféle, az mindig, bármilyen körülmények közt az marad. Minden embernek megvan a maga tűrőképessége, van, akinek alacsonyabb szinten, van, akinek magasabb szinten. Nem az van, hogy van vagy nincs határ, ahol betelik a pohár, hanem hogy hol van ez a határ. Volt egy kérdés pár hete, ami arról szólt, hogy ki mit szól hozzá, ha egy amúgy békeszerető ember egyszer elveszti a türelmét, és kiakad, és volt azért néhány mélyértelmű, amelyik kifejtett, hogy akkor ő sose volt kedves, csak megjátszotta... felejtsük el ezt a kétbites gondolkodást, hogy fekete vagy fehér.

Én elég sokáig nem találtam munkát, miután kijöttem a suliból, nagyon magam alatt voltam, és tudtam, hogy csak egy olyan hely kéne, ahol megbecsülnek, és ha meglenne ez a külső megerősítés, akkor sokkal jobb lenne. A szélsőséges logika alapján nem tudtam volna akkor sem jól teljesíteni, ha valahova felvesznek, mert nem "belülről fakad" az önbizalmam. Nos, az történt, hogy megtaláltak, felvettek, és remekül teljesítek, mindenki elégedett a munkámmal.

Kapcsolati szempontból hasonló a helyzet, jelenleg kegyetlenül rosszul érzem magam, amiért e téren nincs pozitív visszajelzés, és tudom, hogy ha lenne, akkor sokkal jobb lenne. És miközben rosszul érzem magam, ugyan nem válok perverzzé, de néha mintha előjönnének ilyen kósza gondolatfoszlányok, amik akár perverznek is mondhatók, de ezeket elhessegetem magamtól, és nem teszek semmi olyasmit.

A kulcs az itt, hogy az ember akar valamit, vágyik valamire, és a párkapcsolat mind a testi, mind a lelki része elemi szükségletünk, és nem csoda, ha rosszul viseli valaki, ha nem kapja ezeket meg. Nem lehet annyival elintézni, hogy pökhendien odaveted, hogy akkor csinálj mást, ez az empátia hiányáról tanúskodik csupán. A különbözőek vagyunk, és van, aki rosszabbul viseli, ha nem kapja meg, amire vágyik, és ettől még senki sem lesz rossz ember. Persze az is igaz, hogy nem mindenki olyan sem, mint én, hogy ha megkapja, akkor élni is tud a lehetőséggel.

Az alapkérdésre visszatérve a tömör válaszok: lehetnek rossz hatásai, és orvosolhatja egy jó kapcsolat. Kinél hogy.

2017. márc. 13. 20:46
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

elég sok csúnya férfi alfa

gondolj csak a maffiózó tezsvírekre

nem tudod az alfa jelentését sem

2017. márc. 13. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:

amúgy a kérdés egy provokáció

eleve rossz a megközelítés, stigmatizál, és általa felállított tévképzetekhez keresi a megerősítést

sajnos a válaszolók jó része beugrott e csapdába

2017. márc. 13. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem. Az lesz perverz, beteg stb. aki egyébként is sérülékeny mentálisan, csak kapcsolatban másképp nyilvánul meg. EGy egészséges ember nem lesz lelkibeteg attól, emrt egyedülálló.
2017. márc. 13. 21:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Aki meg a témától függetlenül is problémákkal küzd, az így járt, a közvélemény valahol a "pusztuljon" és a "zárjuk be mind" között ingázik.

2017. márc. 13. 21:36
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

Minél tovább vagyok egyedül (immáron 23 éve), annál jobban veszem észre magamon a depresszió jeleit. Ezenkívül kezdek felmérhetetlen gyűlöletet érezni mindenki iránt, de főleg azok iránt, akik boldogok és könnyen párt találnak. Szélsőséges eszmék érdekelnek újabban, mint a nácizmus, valamennyire az okkult sátánizmus (a LaVey-i már megnyert magának, bár azt nem nevezném sátánizmusnak).

Ja igen, van hobbim. Kitaláljátok, mennyit segít?

2017. márc. 13. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!