Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál tényleg ilyen egyszerű lenne a recept a "forever alone" élethez?
Ha belegondoltok, csak pár dolog megléte kell hozzá:
1. Előnytelen külső(alacsony, túlsúlyos, nem jóképű, stb.)
2. Nők számára nem vonzó belső(visszahúzódó, humortalan, félénk, stb.)
3. Kb. 25 éves korig káros szenvedélyektől és bulizástól mentes életvitel(utána ez átfordul pozitívumba, de sütheti az ember, ha addig meg semmi tapasztalatot nem szerzett - emiatt meg úgyis bezárkózik majd)
Ha ezek teljesülnek, jó eséllyel szingliként, szűzen éli le egy férfiember az életét. Persze ez szomorú dolog, de csak a férfiaknál van ez így. Nőknél olyan minimális az esély erre, minthogy Magyarország világhatalom legyen egyszer.
Ki mit gondol, mennyire látom jól a dolgokat? Csak 3 pont teljesül és "lonely life"?
Ezeken a kérdéseken mindig be****ok.
Adottak a szép lányok, akik naponta órákat(!) töltenek azzal, hogy jól nézzenek ki. Még a kevésbé szépek is simán 2 órát a külsejükkel foglalkoznak. Csak a hajmosás 30-40 perc a barátnőmnek...
Majd jön egy srác és igazságtalannak érzi, hogy ő napi 20 percet (fogmosás,mosakodás) tölt magával és a kutyának sem kell.
Az előnytelen külső változtatható. A jóképűség nem, de az a legkevesebb, ha minden más elfogadható. Erre én elég jó példa vagyok, higyj nekem.
A belső változtatható szintén.
A harmadik pontod meg...Én 18 éves korom óta nem bulizok. Maximum évente egyszer megyek valahová. Most vagyok 25... Elismerem, hogy jelentősen kevesebb lánnyal van közös témám, ugyanakkor ezek a lányok engem pont nem érdekelnek, hiszen úgysem hasonló a világnézetünk.
Szerencsére még így is rengeteg olyan nő van, aki eszméletlen jól néz ki és nem a bulizásról szólnak a hétvégéi.
Jól látod a dolgokat, azt nem látom jól, hogy ez csak így van. MAgadért tenned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!