Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reked meg minden új/régi ismerkedésem a barátságnál?
Akárkikkel ismerkedtem a múltban, akárkivel ismerkedek jelenleg valahogy sosem lesz több. 27 éves vagyok eddig egyetlen egy barátnőm volt igaz Ő 4 évig, de akkor is. Jelenleg 5. éve vagyok ismét egyedül. Akárkivel ismerkedek meg mindenki kedvel, kedvesnek tartanak, de mindig olyan elutasítás a vége, hogy
"nem tudnék ebbe a kapcsolatba többet beletenni"
"de nagyon szeretek veled beszélgetni kérlek ne haragudj"
És ezek után másnap ugyanúgy keres mintha felse vetettem volna az ötlet :D
Ha a belsőm oké akkor kifejeztten csúnya lehetek ? Vagy tényleg a "rossz fiúkat" szeretik a nők ? :D 27/F
Inkább arra hajlik a dolog ja, hogy a "rosszfiúkat" szeretik. Meg mondjuk pl. ha neten ismerkedsz, ott nagyobb hangsúlyt kap a külső is (illetve a képek)
de amúgy a lányoknak nem az számít, hogy a belsőd logikusan nézve(!) rendben van, mert nem attól lesz egy srác vonzó, hogy kedves, aranyos, udvarias stb.
Akkor hogyan akarsz kapcsolatot, ha barátkozol? 😃
Smárold le, adjátok át magatokat a hormonoknak, stb... és utána lehet kapcsolatról beszélni mikor ez már megvolt :)
"Miért reked meg minden új/régi ismerkedésem a barátságnál?"
mert nem tetszel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!