Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy olyan férfinek barátnője aki a nagyon régi dédmama korabeli bútorokat berendezéseseket szereti?
Figyelt kérdés
Régi konyha, régi stílusú bútorok stb. És ilyenbe szeret élni2017. jan. 28. 12:19
1/15 anonim válasza:
Kételkednék benne, hogy ilyenben szeret, azt gondolnám, nincs választása.
2/15 anonim válasza:
Ha az a saját budai villájában van ,akkor semmi akadálya a dolognak :D Ha a dédnagymama megörökölt tanyáján,akkor veszett ügy.
3/15 anonim válasza:
Lehet, en maximum nem koltoznek ossze vele soha :D Kiveve ha a gazdag villa feelingrol van szo, nem pedig a regi szocreal butorokrol :D
4/15 anonim válasza:
Ha ízlésesek és karbantartottak akkor persze.
6/15 anonim válasza:
Tehát ha egymásba szeretünk, az én bútoraimnak kuka, mert te ragaszkodsz a régi szagos bútorokhoz?
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Mi köze van a konyhabútorok stílusának a párkapcsolat kialakításához? Jobb esetben nem a házad berendezése, illetve az abból következtetett társadalmi helyzeted miatt lesz (vagy nem lesz) barátnőd.
Egyébként ilyenben, nem ilyenbe.
9/15 anonim válasza:
Csak a szokásos pénzéhes szemlélet..
ha milliomos vagy és telik antik csicsásabb bútorra akkor nem gáz,ha csak régebbi olcsóbb, de régi bútorod van akkor gáz..
10/15 anonim válasza:
Figyu,en no vagyok es imadom a lomtalanitason ingyen osszeszedett butoraim. Azert szedtem ossze ,mert ingyen van,nem ertek a regisegekhez. Akar evente lecserelhetem!
Az osszes romkocsma ilyen eszmeisegen alapszik es sok ember imadja. A beveteluk csodbejuttatja a tobbi szorakozohelyet.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!