Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy olyan férfinek barátnője aki a nagyon régi dédmama korabeli bútorokat berendezéseseket szereti?
Mondjuk ha úgy képzeled el a párkapcsolatot, hogy többnyire a barátnőd/feleséged főz majd, akkor jobb lenne, ha a konyhabútorok kiválasztását ráhagynád. Ha a régi konyhában te fogsz többnyire sürgölődni, akkor szerintem nem gond a dolog.
Nekem például tetszenek a régi bútorok alakra. Ha a régi nem azt takarja, hogy foszlott, kopott akkor nincs gond. Bár ha meg nagyon antik és értékes, és emiatt mindig vigyázni kell rá, nem lehet mondjuk egy kávét meginni a kanapén ülve, az azért megint okozhat problémákat.
Sajnos hirtelen vesztettem el a nagyszüleim, és nagyon szerettem a régi "retró" bútoraikat, a hangulatot. A házat az örökösök elkótyavetyélték, felújították, így soha többet nem mehettem oda. Ez a mai napig fájdalmas emlék. Ha a társam egy ilyen házban élne, szerintem nagyon örülnék, felidéznék egy csomó élményt, talán pszichológiailag is jól hatna.
De a modern bútorokkal sincs problémám, az antik viszont nem tetszik egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!