Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan férfinek barátnője aki a nagyon régi dédmama korabeli bútorokat berendezéseseket szereti?

Figyelt kérdés
Régi konyha, régi stílusú bútorok stb. És ilyenbe szeret élni
2017. jan. 28. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha úgy képzeled el a párkapcsolatot, hogy többnyire a barátnőd/feleséged főz majd, akkor jobb lenne, ha a konyhabútorok kiválasztását ráhagynád. Ha a régi konyhában te fogsz többnyire sürgölődni, akkor szerintem nem gond a dolog.

Nekem például tetszenek a régi bútorok alakra. Ha a régi nem azt takarja, hogy foszlott, kopott akkor nincs gond. Bár ha meg nagyon antik és értékes, és emiatt mindig vigyázni kell rá, nem lehet mondjuk egy kávét meginni a kanapén ülve, az azért megint okozhat problémákat.

2017. jan. 28. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem a régi bútort,abban még volt anyag,és általában igazi asztalos készítette,nem ilyen préselt fahulladékból készült imbuszcsavaros tákolás ,mint manapság.
2017. jan. 28. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos hirtelen vesztettem el a nagyszüleim, és nagyon szerettem a régi "retró" bútoraikat, a hangulatot. A házat az örökösök elkótyavetyélték, felújították, így soha többet nem mehettem oda. Ez a mai napig fájdalmas emlék. Ha a társam egy ilyen házban élne, szerintem nagyon örülnék, felidéznék egy csomó élményt, talán pszichológiailag is jól hatna.

De a modern bútorokkal sincs problémám, az antik viszont nem tetszik egyáltalán.

2017. jan. 28. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Csak meg kell választani. Nekem van saját lakásom, berendezve a saját stílusomban. Az ilyen flancos régi cuccok nem jönnek be. Meg nem laknék olyan helyen, ahol nem érzem jól magam.
2017. jan. 28. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálunk sok régi bútor van, leginkább spórolás miatt, illetve azért, mert abban még anyag is van, évtizedek óta szolgálnak, nem mint a jyskös franc, ami 3 óra alatt összedőlt.
2017. jan. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!