Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda vagyok, akkor esélyem sincsen arra, hogy barátnőt találjak?
(f) 20 éves vagyok, és sosem volt barátnőm... eléggé elszomorit néha ez, én is szivesen ismerkednék lányokkal, de sose viszonozták az érzéseim... sőt, mindig azt hallottam, hogy már a következő héten jártak valakivel... igazságos..
Velem bezzeg senki nem akar.
Hogyan vegyem rá magam arra, hogy egyáltalán próbálkozzak?
Egyetértek a #8-assal. A rossz külső valóban hátrány, de lehet kompenzálni, pl. az általa említett módokon. Persze tenni kell érte, ami nyilván nem lesz könnyű, sőt valószínűleg nehezebb, mint a külsődön pozitív irányba változtatni. Szerintem ne görcsölj rá erre a "barátnő találás" témára, 20 évesen inkább magadra fordíts több időt. Gondold át, hogy mi az amit szeretsz csinálni, mi az ami érdekel és azokban fejleszd magad. Találj magadnak olyan munkát ami érdekel, amiben tudsz jó lenni és fejlődni benne. Próbáld úgy nézni, hogy a pohár nem félig üres, hanem félig tele van. Több időt fordíthatsz erre, mint azok akik kapcsolatban élnek, így gyorsabban is fejlődhetsz náluk. Ha pedig megjöttek az első sikerek (elismerés a munkahelyen, előléptetés, fizetésemelés) attól magabiztosabb is leszel, amit a nők észre is fognak venni rajtad, ráadásul ez a magabiztosság nem csak megjátszott, hanem valódi tartalom áll mögötte.
Azzal is egyetértek, hogy a próbálkozásokból nem feltétlenül lesz jó tapasztalat. A sokadik elutasítás után nagyobb az esélyed arra, hogy nőgyűlölő legyél, mint arra, hogy ebből bármi hasznos dolgot leszűrj. Ez pedig biztosan nem a jó irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!