Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak vagy ne mire vár?
Figyelt kérdés
Szóóóval egy 20 éves fiú vagyok a kb egy hete eltöltöttem vele eggy éjszakát de nem volt semmi extra. Ami azért volt fura mert jóformán ő itattott le (19/L) ilyen még nem volt velem. Bejelölt vissza jelöltem próbáltam megismerni. De a válaszai semlegesek voltak én kérdeztem és nekem úgy tüník hogy csak udvariasságból kérdez vissza ilyen sablon beszélgetés. Hogy vagy? Milyen volt a napot? Jó. Neked? Nekem is. Aztán kifúlyt. És mivel az ember ellensége saját maga jönnek a hülye kérdések a fejemben. Mi van ha csak eggy éjszaka volt? Mi van ha megsértettem? Mi van ha nem találja a szavakat? Mivan ha mégse tetszem neki? Mivan ha csak kéreti magát? Mivan ha... Szóval elég sok a variáció. Szóval nem tudom mit tegyek. Remélem van valakinek valami hasonló tapasztalata mert nekem nem nagyon van eddig ilyen helyzetben adta magát a beszélgetés. Ja igen ő nem igazán keres.2017. márc. 10. 22:52
1/7 anonim válasza:
Segítek fiam.
"Szia, van kedved találkozni megint, mondjuk most a hétvégén. Elmehetnénk valamit(kitalálsz valamit amihez kedved van) csinálni...."
2/7 anonim válasza:
Vélemény kell? 24 nő vagyok. Agybajt kaptam a túlgondolt kérdéseiden. találkozni akarsz vele? akkor felhívod és találkoztok ha ő is akarja. Hívd el randira, szex után én sem keresem a férfiakat. Keresnek ők.. :D "mi van ha...?" Akarod, nem? akkor lépj már.
3/7 anonim válasza:
Hagyd!
Ha akar valamit, majd megkeres, ír.
Ha meg nem, akkor ne alázd magad!
4/7 anonim válasza:
" kifúlyt "
Hajajj-hajjajj Gyulám!
5/7 anonim válasza:
Ne feledd, e téren még mindig nem mozdult el a világ a kényemes 1955-ben megszokott állapotoktól. Csakis a férfi keresheti a nőt, sőt muszáj neki.
6/7 rrrrrreennnnn válasza:
Gyorstalpaló balfékeknek:
Ha akarsz vele találkozni,kérdezd meg tőle,van-e rá mód!
Szívesen!
7/7 omba válasza:
#5, én már voltam 1955-ben, nem tudom, miféle "kényelmes állapotokról" tudsz? De mindegy is, sokkal régebb óta úgy van - nagyon helyesen, hogy ha valaki akar valamit, akkor csinálja... vagy kezdjen bele.
Nem derült ki, hogy a kérdező akarja-e a folytatást, ha mégis, akkor, ahogy tanácsolták hívja el a lányt.
Ha jön, akkor OK, ha nem, akkor meg az az OK, hogy nincs több agyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!