Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mér van? (egy csaj, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mér van? (egy csaj, akiről nem állítom hogy totál bejönne, de mégis előbb már 20 perce agyaltam hogy ráírjak, mire nem tettem meg)

Figyelt kérdés

ő már kb olyan 7-8szor rámírt mindenféle hülye ürüggyel..aztán végülis mindig beszélgettünk vmiről, de nekem eddig mindössze kétszer sikerült ráírnom(akkor is kitaláltam vmi baromságot), de úgy meg milyen már hogy " szia, mizu van?" az meg olyan áááá

és még1x mondom nem az a típus aki nekem nagyon bejön, legalább is külsőre annyira nem, igaz, belsőleg valami vonzó van rajta xd

de akkor is olyan nehéz, pedig most nem érzek égető vágyat azért hogy legyen kapcsolatom, akár vele akár vki mással és mégis ez van?

nem értem.olyan gyökérnek érzem magam(igen az is vagyok tudom :D:D)

18f

2012. júl. 7. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelmetlen kérdés lvl 100.
2012. júl. 7. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, mi is gyökérnek tartunk téged.
2012. júl. 7. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem,hogy mi ennek a kérdésnek az értelme és,hogy mire is kell válaszolni?
2012. júl. 7. 22:32
 4/6 A kérdező kommentje:

ez nem értelmetlen, csak azt nem vágom hogy most miért van ez?

akkor még oké lenne ha totál bele lennék zúgva meg minden

najó veletek még nem volt ilyen. oké

2012. júl. 7. 22:42
 5/6 Atheus válasza:

Csak kétszer kellett elolvasnom, hogy felfogjam mire is vagy kíváncsi és így sem vennék rá mérget.

Miért van? A leírtakból következtetve, egyértelmű: szerelmes vagy belé.

Hogy az miért van? ..Háthaénazttunnám!

Biztos ismered a szólást(/mondást?): A szerelem vak...meg hülye is.

Reméltem, hogy tudok majd segíteni, de megbocsáss, ez így tényleg értelmetlen kérdés volt. Vagy gondold át az egészet, hogy mire vagy kíváncsi, vagy fejtsd ki légyszíves a kérdést úgy, hogy szimpla földi ember is megértse. :)

---

My job here is done! *flies away*

2012. júl. 8. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:

kösz:D

igen ez egy tényleg hülye kérdés..de akárhogy is mondod nem vagyok belé szerelmes, egyszerűen csak tetszik benne valami, de ez a tetszés nem olyan nagyon hatalmas, pl külsőre annyira nem találom szépnek, inkább a kisugárzása nagyon jó

vicces is visszaolvasni a válaszod.ennyire hülyén fogalmaztam vna..najó magyarul az van hogy ha nekem egy kicsit is tetszik valakin valami akkor abból hatalmas ügyet csinálok:D

2012. júl. 8. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!