Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek ilyen? (Visszautasítás részetekről, majd később a másik fél részéről)
Tegyük fel, hogy tetszett nektek valaki, de valamilyen ok miatt nem jöttetek össze vele, pedig ő akarta volna. Ez őt bántotta, esetleg meg is sértődött.
X idő múlva ismét összefutottatok vele valahogy, mikor megláttátok, sokkal jobban nézett ki, mint korábban (edzés/stílusváltás). Akkor bepróbálkoztatok, de visszautasított az illető.
Történt már ilyen veletek?
Volt ilyen, meg a fordíottja többször is, de ennél bonyolultabb volt mind.
(Pl exemmel szétmentünk. Kapart rohadtul utána, nekem nem kellett, de győzködött. Mire rászántam magam, meggondolta magát. De ez sorozatban ment odavissza.
Másik példa: Ismerkedés. Rohadtul bejött a srác, én is neki. Talizgattunk, majd lefeküdtünk. Aztán a következő szexnél neki nem ment a dolog. Elmondta, miért, korrekt volt, bár rohadtul fájt mondjuk de becsültem az őszinteségét, 1 hónapja ért véget a 3 éves kapcsolata, nincs túl...
1 év múlva újra találkoztunk, ugyanez lejátszódott az én részemről, nem álltam rá készen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!