Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már veletek ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? (Visszautasítás részetekről, majd később a másik fél részéről)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy tetszett nektek valaki, de valamilyen ok miatt nem jöttetek össze vele, pedig ő akarta volna. Ez őt bántotta, esetleg meg is sértődött.

X idő múlva ismét összefutottatok vele valahogy, mikor megláttátok, sokkal jobban nézett ki, mint korábban (edzés/stílusváltás). Akkor bepróbálkoztatok, de visszautasított az illető.

Történt már ilyen veletek?

2017. márc. 9. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen visszautasítás, de nem ezekkel az indokokkal.
2017. márc. 9. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Èn akit akarok azt megszerzem! Viszont olyan mèg nem volt hogy valakit visszautasítottam ès kellett volna!Ezek àltalàba mai napig piszkàlnak hogy akarnak valamit de nàlam ez nem vàltozík.De gondolom ha valaki visszaútasít valakit vagy bosszúból vagy mert màr nem akar semmit.
2017. márc. 9. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Először ő utasított vissza,majd én,aztán megint ő.Ő is elkezdett gyúrni,bár akkor én adtam kosarat,mert bennem volt még a sértettség.
2017. márc. 12. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, meg a fordíottja többször is, de ennél bonyolultabb volt mind.

(Pl exemmel szétmentünk. Kapart rohadtul utána, nekem nem kellett, de győzködött. Mire rászántam magam, meggondolta magát. De ez sorozatban ment odavissza.

Másik példa: Ismerkedés. Rohadtul bejött a srác, én is neki. Talizgattunk, majd lefeküdtünk. Aztán a következő szexnél neki nem ment a dolog. Elmondta, miért, korrekt volt, bár rohadtul fájt mondjuk de becsültem az őszinteségét, 1 hónapja ért véget a 3 éves kapcsolata, nincs túl...

1 év múlva újra találkoztunk, ugyanez lejátszódott az én részemről, nem álltam rá készen.)

2017. márc. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!