Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg annyira más lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira más lennék, mint a férfiak átlaga?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok szingli 33 éves férfiként és jól érzem magam. Barátaimmal családommal boldogan elvagyok. Nem ismerkedek, nem próbálkozok nőknél. Úgy vagyok vele, ha hozza a sors azt a nőt, akkor boldog leszek vele, ha nem hozza, akkor is megtalálom az életben a boldogságot.

Viszont ennyi ideje szexuális kapcsolatom sem volt.

Nyilván hiányzik a szex, de kapcsolaton kívül valahogy nem tudom úgy élvezni, így inkább elvagyok szex nélkül is.

2017. márc. 9. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
màs aha...selejt..33f
2017. márc. 9. 13:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Párom ugyanilyen volt, amikor összejöttünk és pont az tetszett benne, hogy nem egy párkapcsolattól várta, hogy az élete jó/jobb legyen, hanem egyedül is képes volt teljes életet élni, megtalálni az örömforrásokat.

Az is szimpatikus volt benne, hogy a szexet nem öncélú valaminek tekintette, hanem a párkapcsolat részének.

Mondjuk ő azért próbált ismerkedni, de nem mindenáron. Mi sem direkt ismerkedés révén találtunk egymásra, hanem a sors rendezte így. :)

2017. márc. 9. 13:09
 3/13 A kérdező kommentje:

2. Köszi szépen :)

Én is így látom, de rossz érzés, hogy úgy érzem kitűnök ezzel a tömegtől.

2017. márc. 9. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
# 3: most a tömegnek akarsz megfelelni, vagy annak az EGYnek, aki kimondottan értékelni fogja, hogy nem vagy olyan, mint a többség?!
2017. márc. 9. 13:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet átlagot vonni, mert alapvetően mindenki egyéniség. Van aki prostikhoz jár, van aki inkább egyedül van, van aki meg nem éri be olyannal, akit nem szeret. Én is utóbbihoz tartozom. Volt alkalmi kapcsolatom, se nem volt jó. A párommal az igazi. Sosem akarnék ismét egy éjszakás kalandot.

26/F

2017. márc. 9. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindenki más. Én, szex nélkül, talán száraz kenyérre valót nem keresnék. Kapcsolat, rendszeres szex, ami tud motiválni.
2017. márc. 9. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb,mint azok a társkeresős pasik 70%a,akik 1-2 óra után azonnal a szexszel jönnek,minden átmenet nélkül.Legalább te nem vagy ilyen szinten elkeseredett.Te egy zárkózottabb ember vagy,aki szépen feltalálja magát barátnő nélkül is,ennyi.
2017. márc. 9. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Te a klónom vagy kérdező ? Ugyan ez vagyok én is.
2017. márc. 9. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

"ha hozza a sors azt a nőt, "

NINCSEN sors, te saját magad alakítod az életedet úgy ahogy te akarod. A sors szöveget mindig azok nyomják el, akik soha nem vállalnak felelősséget a saját tetteikért, hanem könnyebb a sorsot, az x-t, vagy az y-t hibáztatni.

Most önvisszaigazolást vársz, hogy hűűű..de f..sza gyerek vagy?

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, úgy alakítod az életedet, ahogy te akarod. A te életedhez senkinek semmi köze.

Csak szólok, te se leszel már fiatalabb, úgyhogy ideje lenne felébrednek a rózsaszín kis álmodból "ha hozza a sors azt a nőt", és ha nem 50 évesen akarsz családot alapítani, akkor összekapod magad, és hozzáfogsz párt keresni és teszel azért, hogy legyen kapcsolatod.

De ha te az örök szingliséget választod, az is oké, hisz a te életed. :)

2017. márc. 9. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy ilyen vagy!

Nem mindenki érzi jól magát egyedül is, legfeljebb csak ideig-óráig. Aztán elkezd roppant kínzó lenni az egyedüllét és nem tudja teljesnek érezni az életét.

2017. márc. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!