Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavarna, ha egy lány lába szélesebb, mint a tiétek? Kép.

Figyelt kérdés

Felsőtestem viszonylag vékony, izmos, de törékeny.

Viszont a fenekem, combom és vádlim aránytalanul nagy. A legtöbb férfi combjánál is vastagabb. Ez mennyire zavaró?

Valami hasonló:

[link]

[link]

(Első kép)

2017. márc. 8. 18:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
Nekem egyáltalán nem tetszik, de bőven lesz olyan akinek igen. Nőként nem lehetsz elég csúnya, hogy senkinek se kelljél. Megjegyzem ez nem is feltétlenül csúnya, de nekem tényleg nem jön be.
2017. márc. 8. 18:32
 2/24 anonim ***** válasza:
6%
Franc se tudja így. Ismerni kéne előben téged. Láttam már nagyon szexi vastagabb combú, izmos vádlijú nőt (elképzelvén, milyet szorít a fenékre szexnél átkulcsolás során), de hathat ormótlanul is.
2017. márc. 8. 18:34
 3/24 A kérdező kommentje:
Persze, egyértelmű h a hosszú, vékony combok az etalon. :)
2017. márc. 8. 18:35
 4/24 anonim ***** válasza:
17%

"Persze, egyértelmű h a hosszú, vékony combok az etalon. :)"

Inkább kezeltesd magad agyilag kislány!

Itt elmondták az ő saját szubjektív véleményüket, attól még másnak tetszhet. De nekik ez a véleményük.

Ha meg nem bírod a negatív kritikát akkor mi a francnak tettél fel kérdést?

Nem kell a kifogásos magyarázós rizsás szöveged.

2017. márc. 8. 18:38
 5/24 A kérdező kommentje:

Epp ezert tettem fel a kerdest, mert tudom, hogy altalaban igy van (persze konkret tapasztalataim nincsenek, de ez csak... Talan

megerzes?). Ezert tettem fel a kerdest, hogy valoban igy van-e vagy se, es most konkretan férfiaktol kerdezem. Na :) ne ertsuk mar felre

2017. márc. 8. 18:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pasinak tetszik az ilyen alkat. Nekem is a vastagabb combok jönnek be. A képen szereplő lábak nem csak vastagok, hanem izmosak is.
2017. márc. 8. 18:45
 7/24 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok, töltök fel a saját végtagjaimról is képet
2017. márc. 8. 18:45
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen lévő alkat nekem NAGYON bejön. Úgyhogy ne izgulj kérdező, biztos lesz olyan fiú, akinek ez tetszeni fog :)
2017. márc. 8. 18:47
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Egész nyugodtan tölts fel. Úgy könnyebb véleményt mondani, ha látnánk is az alkatod.
2017. márc. 8. 18:48
 10/24 anonim ***** válasza:
34%

Egyébként tényleg az agyaddal van a baj. Az első képen egy fitneszes csaj combja van, ha megnéznéd azoknak a csajoknak az alakját, akik fitneszesnek, akkor nem csinálnál belőle ekkor nagy ügyet.

Keress rá Michelle Lewin-re.

A második képen szereplő nagy combú csaj pedig nem tett semmit, az csak szimplán zsíros és löttyedt.

2017. márc. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!