Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket zavarna, ha egy lány lába szélesebb, mint a tiétek? Kép.
Felsőtestem viszonylag vékony, izmos, de törékeny.
Viszont a fenekem, combom és vádlim aránytalanul nagy. A legtöbb férfi combjánál is vastagabb. Ez mennyire zavaró?
Valami hasonló:
(Első kép)
"Persze, egyértelmű h a hosszú, vékony combok az etalon. :)"
Inkább kezeltesd magad agyilag kislány!
Itt elmondták az ő saját szubjektív véleményüket, attól még másnak tetszhet. De nekik ez a véleményük.
Ha meg nem bírod a negatív kritikát akkor mi a francnak tettél fel kérdést?
Nem kell a kifogásos magyarázós rizsás szöveged.
Epp ezert tettem fel a kerdest, mert tudom, hogy altalaban igy van (persze konkret tapasztalataim nincsenek, de ez csak... Talan
megerzes?). Ezert tettem fel a kerdest, hogy valoban igy van-e vagy se, es most konkretan férfiaktol kerdezem. Na :) ne ertsuk mar felre
Egyébként tényleg az agyaddal van a baj. Az első képen egy fitneszes csaj combja van, ha megnéznéd azoknak a csajoknak az alakját, akik fitneszesnek, akkor nem csinálnál belőle ekkor nagy ügyet.
Keress rá Michelle Lewin-re.
A második képen szereplő nagy combú csaj pedig nem tett semmit, az csak szimplán zsíros és löttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!