Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavar ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar ha a lány válla szélesebb a csípőjénél?

Figyelt kérdés
a barátnőim folyton ezzel zargatnak h olyan fiús alakom van ha csípőm nem lett olyan ki*aszott széles ,de én ennek örülök de az kcisit azért zavar h vállam szélesebb...
2009. aug. 11. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
delta:D nem szép
2009. aug. 11. 19:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
engem például nemzavar :)
2009. aug. 11. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar... Lehet nem esztétikus, de nem a külső számít!
2009. aug. 11. 19:55
 4/17 A kérdező kommentje:

Hűt akkor most elkeseredtem:(

nem tom de az én korosztálomban még nagyonis a külső számít :( 15/L

2009. aug. 11. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? Nem csak a külső számít, ezt majd a többi veled egykorú is meg fogja érteni.
2009. aug. 11. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nem a legnőiesebb ,de másnak meg más hibája van..senki nem ussza meg hibák nélkül:) nekem csámpás a fogam pl:P
2009. aug. 11. 23:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Kösz most mégrosszabbul érzem magam :S mert a fogaim se úgy állnak ahogy kellene....
2009. aug. 11. 23:24
 8/17 A kérdező kommentje:
Jah és köszi a válaszokat
2009. aug. 12. 00:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen még nem álltak helyre a hormonjaid, úgyhogy pár év és simán lehetsz homokóraalkatú :P
2009. aug. 12. 00:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire? Nekem is szélesebb egy picit a vállam, de alapból nem látszik, kb csak nekem tűnik fel. Ezt a kérdést én is feltettem az exemnek, aki erre visszakérdezett, hogy tényleg szélesebb a vállad? Eddig fel se tűnt... (nekem kb 10 centivel szélesebb a vállam a csípőmnél.)

Bizonyos ruhákkal is tudod leplezni, pl egy övtől szélesebbnek nézhet ki a csípőd. De kerüld az ien vállban fodrozódó dolgokat, mert attól még szélesebbnek nézhet ki a vállad.

Amúgy megértelek, én is nagyon utálom, hogy szélesebb, de nézz körül. A fogak javíthatóak (én is éveket jártam orvoshoz vele) és sokan boldogok lennének szerintem, ha csak ennyi hiba lenne az alakjukban. Amúgy is fogsz még nőiesedni 15 évesen még én is tiszta deszka voltam, aztán 1-2 év alatt minden ruhámat kihíztam. (L/18)

2009. aug. 12. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!