Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan 35 ev feltt nokent eselytelen a kapcsolat?
Vagy 20 evesek irnak h avassam be oket, meg hogy nekik egy idosebb(na kosz) no kell, vagy olyan korombeli pasik akik szeretot oeresnek ?
Vannak meg korrekt 35+ ferfiak egyeltalan ?
Pedig nincs nagy elvaras: legyen egeszseges testu es lelku
Es anyagilag nem lehetoseget lasson bennem ...
Vazy ez is sok ?
Hova adjam alabb mar ?
A legtobb oldalon hiaba allitom be h engem milyen korosztaly vonz attol meg a masiknak a kriteriumjaiba beleeshetek es ezert ramir
Es alt nincs olyan kategoria h elvalt hazas singli stb...
Kor alapjan leszurom de a pasik 80% hazas vagy kapcsolatban van :-(
Par evvel az nem is zavarna
Nade 15-20 ev mar igen
Ha nem tarskereso akkor mit ajanlasz ?
Tinder ? :-D
Koszonom de ezek megvannak
Az adatlapomon minden fel van tuntetve de a keresesi parameterek kozott is
Szerinted hany pasi olvassa el az adatlapom ha az elso 5 kerdesben benne van h hol laksz ?
Ott van megvan jelolve a kerulet!
Munkahely nem opcio nekem az tabu :-)
Igyekszem egyedi lenni ami azert a sok megkereses miatt is.latszik h sikerul:-) nem nincsen mellkidobos kepem sem idetlen idezetek sem ...
Szal mar csak a.turelem kell !
gondolom, nem 13 évesen szültél, úgyhogy nem igazán értem, miért ködösítesz a koroddal. pláne ne drágázz le másokat azért, mert fiatalabbak. és én az idősebb korosztály kifejezésre nem ugranék, holott korodbeli vagyok (és a fiad korabeli barátom van)
a tanácsom egyébként az, hogy jobban válogasd meg, kivel kezdesz. ha el vagy keseredve, megérzik. és nekem valamiért nincs sok olyan tapasztalatom, amikről itt beszámolsz.
"Ha nem tarskereso akkor mit ajanlasz ?
Tinder ? :-D"
nézz körül a városban, sétálj sokat, ússz, sportolj, menj klubokba, előadásokra, koncertekre, tanfolyamokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!