Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan 35 ev feltt nokent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan 35 ev feltt nokent eselytelen a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Vagy 20 evesek irnak h avassam be oket, meg hogy nekik egy idosebb(na kosz) no kell, vagy olyan korombeli pasik akik szeretot oeresnek ?

Vannak meg korrekt 35+ ferfiak egyeltalan ?

Pedig nincs nagy elvaras: legyen egeszseges testu es lelku

Es anyagilag nem lehetoseget lasson bennem ...

Vazy ez is sok ?

Hova adjam alabb mar ?

2017. márc. 7. 22:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A legtobb oldalon hiaba allitom be h engem milyen korosztaly vonz attol meg a masiknak a kriteriumjaiba beleeshetek es ezert ramir

Es alt nincs olyan kategoria h elvalt hazas singli stb...

Kor alapjan leszurom de a pasik 80% hazas vagy kapcsolatban van :-(

2017. márc. 8. 00:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Barátnőm is csak fiatalabbat talált nálánál 5 évvel. Már pár éve együtt vannak.
2017. márc. 8. 00:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne társkeresőn ismerkedj.
2017. márc. 8. 00:16
 14/20 A kérdező kommentje:

Par evvel az nem is zavarna

Nade 15-20 ev mar igen

Ha nem tarskereso akkor mit ajanlasz ?

Tinder ? :-D

2017. márc. 8. 05:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy válogatós vagy vagy rosszul szűrsz... Gyakorlatilag lefárasztanak a felesleges körök. Mindig azt mondják, hogy milyen bunkók a szép nők, hogy lekoptatják a jelentkezőket, de az a helyzet, hogy a koptatás teljesen normális, ha azt nézzük, hogy nincs idő arra, hogy mindenkivel beszélgessen az ember. Én a saját online oldalamat nagyon hosszú idő alatt úgy alakítottam ki, hogy mostanra szinte nincsenek felesleges körök. Aki arra mozdul, az majdnem 100%, hogy megfelelő. Én mondjuk a helyedben egértelműen odaírnám, hogy 30 alatt semmiképp és nem is fogsz semmilyen megkeresésre válaszolni. Meg azt is, hogy csak független pasival vagy hajlandó szóba állni és azoknak sem válaszolsz akinek nincs fényképe. Ennyi. Akkor legalább ezek miatt kevesebb érdeklődő lesz. Aztán már csak olyan dolgokat kell felrakni, ami a szívedhez közel áll, de nem oravecz coelho színvonalú.... Kerüljük az kutyust, cicus, hacsak nem tenyésztő vagy, a virágos, tengerparti és/vagy nyaralós képeket. Ehhez kell némi idő, de aki erre mozdul az valószínűleg már jó lehet. Tehát legyél egyedi, lássák, hogy miben különbözöl.
2017. márc. 8. 05:41
 16/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Dehogy esélytelen,butaság,nekem mindig is bejöttek a 35-40 körüli nők.Az,hogy nemnormálisak akarnak veled lenni,az nem egyenlő azzal,hogy nincs esélyed.Keress hasonló korosztályt.
2017. márc. 8. 15:33
 17/20 A kérdező kommentje:

Koszonom de ezek megvannak

Az adatlapomon minden fel van tuntetve de a keresesi parameterek kozott is

Szerinted hany pasi olvassa el az adatlapom ha az elso 5 kerdesben benne van h hol laksz ?

Ott van megvan jelolve a kerulet!

Munkahely nem opcio nekem az tabu :-)

Igyekszem egyedi lenni ami azert a sok megkereses miatt is.latszik h sikerul:-) nem nincsen mellkidobos kepem sem idetlen idezetek sem ...

Szal mar csak a.turelem kell !

2017. márc. 8. 17:39
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor valóban, csak légy türelmes.
2017. márc. 8. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezer egyéb oldal van a neten. Témákban ami érdekel. Akár fb csoportok. Meg Csomó program ha budapesti vagy.
2017. márc. 8. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:

gondolom, nem 13 évesen szültél, úgyhogy nem igazán értem, miért ködösítesz a koroddal. pláne ne drágázz le másokat azért, mert fiatalabbak. és én az idősebb korosztály kifejezésre nem ugranék, holott korodbeli vagyok (és a fiad korabeli barátom van)

a tanácsom egyébként az, hogy jobban válogasd meg, kivel kezdesz. ha el vagy keseredve, megérzik. és nekem valamiért nincs sok olyan tapasztalatom, amikről itt beszámolsz.

"Ha nem tarskereso akkor mit ajanlasz ?

Tinder ? :-D"

nézz körül a városban, sétálj sokat, ússz, sportolj, menj klubokba, előadásokra, koncertekre, tanfolyamokra.

2017. márc. 8. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!