Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésnél van esélyem úgy hogy külsőben többet várok el mint amit nyújtani tudok?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok és a csinos szép lányok jönnek be, én meg sajnos csúnyácska vagyok és alacsony (166 cm)2017. márc. 7. 21:26
1/9 anonim válasza:
Lehet csak ezt semmiképpen ne hangoztasd.
4/9 anonim válasza:
Azon kellene elgondolkodnod, hogy miért vársz el többet.
béna vagyok, de hódítani akarok: Ugye tudod, hogy ez csak a filmekben működik?
6/9 A kérdező kommentje:
5. Őszinte a kérdésem, tényleg ez most nem kamu. Attól még hogy ilyen genetikai adottságokkal születtem, vágyhatok csinos nőkre....
Nem tehet arról, hogy kevés nőkhöz vagyok képes vonzódni.. Szerinted tehetek erről?
2017. márc. 7. 21:43
7/9 anonim válasza:
Vágyakozni lehet,de azért tudd,hogy hol a helyed! Bár nem tudjuk,hogy neked ki a csinos és szép! :)
8/9 anonim válasza:
A szép lányok sem tehetnek arról, hogy nem tartanak téged vonzónak.
9/9 anonim válasza:
Persze esélyed az lehet éppen: 1 a millióhoz is esély, de kicsi a valószínűsége. Te nem tehetsz róla, hogy a szép lányokhoz vonzódsz, de akkor te is értsd meg azt (és ne hisztizz ha lekoptatnak), hogy a szép nők sem tehetnek arról, ha inkább a helyes, magas férfiakhoz vonzódnak.
Leszögezném, hogy a szépség, és a helyes pasi dolog mind relatív, mindenkinek más a szép és a jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!