Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok kedves aranyos szingli lány?
Nem is rondák és évek óta keresik a párjukat.
Ennyire válogatnának a férfiak?
Nem igaz hogy magas igényeik vannak mert nagyon kövér férfi is volt már barátjuk és félénk csendes is volt már nekik.
És úgy tudom a pénz sem számít nekik úgy, mert volt már szegény pasijuk
"évek óta keresik a párjukat"
Pontosan mit jelent az, hogy keresik a párjukat? Pl. hogy "megadják a lehetőséget arra, hogy megtalálják őket"?
Én is kedves aranyos vagyok és nem is ronda :DDD
Szerintem azért vagyunk ilyen sokan mert ha szerelmesek leszünk,elrontjuk és megőrülünk.Legalábbis én :) Ezért hiába van az hogy valakivel alakul egy kapcsolat akinek bejövök és ő is nekem,megőrülök a szerelemtől és elcseszerintem :D (22L)
# kérdező: Ha kb. egyforma a férfi női arány akkor ez hogy lehet?
Bár nem a 8-as vagyok, de válaszolok. A nők között a legkeresettebb korosztály a 20-30 év közöttiek. Őket nem csak a 20-30 év közötti pasik keresik, hanem az idősebb, akár 40 feletti generáció is. Van egy csomó 20-30 közötti csaj, akinek 30 vagy akár 40 feletti partnere van. Ha 50-50% lenne a férfi-nő arány a 20-30 év közöttieknél, akkor is egy csomó ilyen korú pasi maradna egyedül, mivel a "párjuk" egy idősebb pasival van. Ehhez jön, hogy valamennyivel még több is a férfi ebben a korosztályban. A 20-30 közötti férfiaknál viszont jóval kevésbé jellemző, hogy 30 feletti nővel akarjanak együtt lenni, ezért van több egyedülálló huszonéves pasi, mint csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!